vrijdag 26 maart 2010

Nieuwe quilt en Guute's cilvil war quilt Bom
Ook ik ben met de Bom van Guute bezig, ik kijk al uit naar het volgende blok wat we als het goed is donderdag gaan krijgen. Ik maak hem van de modaserie Roman holiday.
Ik ben nu met een zoals ik het noem een zandlopertjesquilt natuurlijk in de kleuren roze het stof komt van de modaserie Eva en is met roze, groen en donkerrood, ik moet 320 lapjes in elkaar naaien en ben nu op de helft en dan natuurlijk nog alles in elkaar naaien, wat een leuke hobby toch:-)




zondag 21 maart 2010

Mijn 3e quilt.

En hier dan een foto van mijn 3e quilt deze heb ik afgelopen december gemaakt, natuurlijk in mijn favoriete kleur roze. Ik ben ook met de civil war quilt bezig van Guute, en zal van de week foto's hier opzetten van de blokken die ik af heb en met een zandlopertjesquilt in geinige kleurtjes maar hierover later meer:-)

zaterdag 20 maart 2010


Mijn eerste Quilt.

Vandaag een foto gemaakt van mijn eerste quilt, ik ben er in oktober vorig jaar mee begonnen en hij was in december klaar helemaal met de hand, wat een verslaving zeg ik vind het echt leuk en zit vol ideeen voor meer quilts.

zaterdag 13 maart 2010


Vandaag ben ik erg blij eindelijk te kunnen zeggen dat ik de top van mijn antiek quilt van Guute af heb. Ik ben er in december 2009 aan begonnen dus ben er nog een aardig tijdje mee bezig geweest. Hij staat niet super op de foto want hij is erg groot en het waaide ook nog:-)Ik vind het zelf een super quilt en de mooie stofjes komen bijna allemaal van quiltendewilma af. En nu komt het ergste, doorrijgen:-(