donderdag 29 april 2010

Open europese quilt kampioenschappen

Vandaag ben ik naar de oeqc in Veldhoven geweest, dat was voor mij lekker dichtbij, het was super om daar te zijn, er hingen heel veel quilten iets van rond de 700 en veel standjes waar natuurlijk van alles te koop was en waar ik al deze hele mooie lapjes gevonden heb, dus ik ben weer helemaal gelukkig want ik had een rotdag en voelde me nog al depri maar dit heeft erg goed geholpen, natuurlijk kan het niet altijd zo worden opgelost mijn DH ziet me al aankomen:-) En nu wacht ik op het boek van Living the Dream van quiltendewilma en daar wilde ik deze stofjes voor gebruiken, ik heb er al helemaal zin in. Bij deze wens ik vast iedereen een hele fijne koninginnedag toe, ik ga in ieder geval naar de stad morgen want om 17.40 treden Ray & Anita ( 2 unlimited) op en dat wil ik echt niet missen:-)


vrijdag 23 april 2010

Is het echt of niet echt!

Mijn eerste Lib rondje is af en ik vind het erg leuk om te doen, natuurlijk ben ik als eerste begonnen met de kat omdat ik nou eenmaal gek op katten ben en ik vind het een heel leuk plaatje. Natuurlijk vind ik onze echte katermans Pinkie het mooist, maar ja dat kan toch ook niet anders als je zijn grote kop met die mooie lieve oogjes ziet, hij is een deugniet in hart en nieren maar kan zo super lief zijn het (b)engeltje.

donderdag 22 april 2010

Geen quilten maar tuinen.....

Hier wordt ik zo vrolijk van als ik in de tuin loop en naar alles kijk wat er nu aan het groeien is, al de oude planten maar ook komen er hier en daar nieuwe dingen op die ik daar niet neergezet heb zoals deze vergeet me nietjes, die zijn toch gewoon schattig. En deze plant met zijn mooie heerlijk geurende stralend witte bloempjes echt een lust voor het oog.
En ook doet ons moestuintje het heel goed, met oa. sla, pastinaak, peultjes, erwtjes, worteltjes en uien. Echt spannend vind ik het hoe en of het allemaal goed gaat lukken.


En nartuurlijk hebben we ook tulpen, van die hele mooie rozerode en erachter kuiflavendel.
Zo zullen we allemaal wel ons ding hebben waar we heel erg van genieten.
Maar nu ga ik weer verder met doorquilten en de Life is beautiful stitcheries, morgen volgt meer daarover.


dinsdag 20 april 2010

Het is vandaag de 20ste dus tijd om mijn eerste blokjes voor de Sylvia Bridal Sampler te laten zien, zoals je kunt zien wordt hij wit met allerlei kleurtjes rood. Ik heb er nog niet zoveel want ik moet even wachten om de backgroundstof die ik bestelt heb , het is wel erg leuk om te doen.
Ik zal proberen om de links van de anderen die mee doen ook op mijn blog te zetten dan kunnen jullie die ook bezoeken. Gisteren heb ik mijn Rural Jardin top afgekregen, vind hem zelf wel super met die stofjes, nou nog de 3 lagen op elkaar en dan kan ik quilten al weet ik nog niet precies hoe of wat mocht iemand tips hebben dan graag:-)


vrijdag 16 april 2010

Ik ben vandaag aardig verwend door de postbode, eerst gaf hij mij een doos met het door mij lang verwachte boek wat ik al een half jaar geleden gereserveerd had, dus nu kan ik eindelijk het laatste boek van de Twilight saga lezen in het nederlands nadat ik het al 5 keer in het engels had gelezen:-)
En toen gaf hij mij een gele zak en die bleek van Hancocks te zijn met mijn Martinique serie van Moda stofjes, wat zijn ze ongelooflijk mooi zeg en zo'n mooie kleuren ik ben er super blij mee. Het was mijn eerste keer om daar stofjes te bestellen en het duurde wel even maar voor de rest is alles heel goed gegaan en nu liggen ze hier op tafel te pronken. Ik heb al een mooie bestemming voor ze:-)

maandag 12 april 2010

Nou ik kon dus niet langer wachten om mijn Rural Jardin lapjes te gaan gebruiken, dus tussen het quilten door ben ik al begonnen om lapjes aan elkaar te naaien, ik maar ze niet kleiner maar laat ze gewoon zo omdat ik zelf de stof zo super mooi vind en ik het dan heel goed kan zien. Hier en daar komt dan een zelfverzonnen blokje tussen met een hartje of met zoals hieronder bloemetjes met borduursel, ach zo blijf je bezig he:-)
Maar ik ben er zelf helemaal verliefd op. Ik stop er ook nog mijn restanten in van de Rouenneries serie dan wordt hij lekker groot.

zondag 11 april 2010


Ik ben nu zwaar aan het quilten aan mijn zandlopertjesquilt maar gelukkig krijg ik hulp van onze Ladie, zij controleerd of dat alle steekjes wel op de juiste plaats zitten. Fijn toch om zo'n hulpje te hebben.:-)

donderdag 8 april 2010

Zo vandaag zijn mijn linnen knoopjes aangekomen, het was wel een zoek werk maar nu heb ik ze bestelt bij Grootmoederknopendoos, ik ga mijn quilt van Rouenerriestofjes gedeeltelijk knopen en gedeeltelijk quilten en voor het knopen gebruik ik de oude linnen knoopjes. Ik vind dit zo'n geweldige serie ook die Rural jardin vind ik zoooo mooi en heb daar ook al stof van liggen, nu nog iets leuks er van verzinnen om te maken.

woensdag 7 april 2010

Zo vandaag moet ik nog een rand met blokken vast zetten aan mijn zandloperquilt en dan kan ik hem gaan sandwichen. En dan kan ik weer nadenken over wat ik hierna ga maken, zoals de meesten heb ik ook nog genoeg plannetjes:-)