zondag 27 juni 2010

Jippieeeee...
De top van de Living the Dream quilt is af, na hard werken deze week hier aan heb ik hem nu klaar. Hij is precies geworden zoals ik hoopte, en nu mag hij op de stapel in afwachting van het quilten.
Ik ben nu bezig met mijn rouennerie quilt, die ik heb doorgeknoopt en op enkele plaatsen heb gequilt en nu ben ik bezig met de rand waarvan er al een klaar is, al is het met dit weer veel zweet en puf werk. Ik denk dat ik als hij klaar is maar even verder ga met de life is beautiful stitcherys, want ja stilzitten kan ik niet zo goed hoor:-)

zaterdag 26 juni 2010

Met mijn tuintje gaat het ook heel goed, dit jaar doet de ridderspoor het heel erg goed gelukkig. Het raakt zo ook steeds voller, ik hou er van zo van alles door elkaar en eigenlijk zou ik er ook nog wel wilde bloemen in willen zoals klaprozen en zo, ik ga toch een op zoek naar zaadjes denk ik:-)Dan heb ik ook nog deze klimroos die nu voor het eerst bloemen heeft, hij zou eigenlijk geel moeten zijn maar blijkt nu toch meer wit met een vleugje rose helemaal mijn kleurtje natuurlijk dus dat komt goed uit. Ik ben blij dat mijn tuintje het zo goed doet omdat we pas 2 jaar in dit huis wonen maar alles gaat super en ik kan er zo van genieten.
En dan heb ik ook nog deze rose roos die zo schitterend en mooi is en ook nog super ruikt, dat luchtje mogen ze van mij in een potje stoppen.:-)


En dan als laatste een foto van ons moestuintje, we hebben al heerlijk van de peultjes en sla gegeten, en de erwtjes zijn ook bijna klaar net zo als de worteltjes. De uien en prei gaan ook heel goed, het is zo leuk en lekker om dit te doen en heel erg genieten:-)

dinsdag 22 juni 2010

Zoals je kan zien ben ik hard aan het werk aan de living the dream, ik moet nog 7 stitcherys en dan kan ik weer rijen maken en de banen aan elkaar naaien, het is echt heel leuk om te doen en schiet lekker op. Ik ben al aan het dromen wat ik hierna ga doen:-) Gelukkig hebben we lekker weer dus kunnen we gewoon door prutsen met onze stofjes. Gelukkig begint nu mijn stoffenverzameling ook een beetje te groeien, als ik op sommige blogs kijk naar de verzamelingen van andere dan loop ik nog erg achter, al denk ik niet dat mijn DH er zo vrolijk van wordt van kasten vol met stofjes, hahaha.

zondag 20 juni 2010

Hier is mijn blokjes update van de SBS quilt voor deze maand, de eerste rij is nu bijna af.

zaterdag 19 juni 2010

Vandaag laat ik foto's zien van mijn Rural Jardin quilt die nu helemaal af is gewassen en wel, hij staat niet helemaal super op de foto's maar hij iets te groot om hem goed omhoog te kunnen houden. Maar ik hoop dat jullie zo een idee krijgen over hoe hij er uit ziet. Dit is mijn vijfde quilt die ik helemaal af heb.Er liggen er nog 3 te wachten waarvan ik er een vanmiddag de vulling en achterkant tegen heb gezet en die ligt nu klaar om te knopen, die ga ik een klein beetje doorquilten, en knopen met katoen en linnen knoopjes er op wat me wel bij de stof lijkt passen, stofjes met een oude uitstraling en oude knoopjes.
Voor de rest ben ik vandaag bezig met de living the dream quilt, ik heb al 8 rijen aan elkaar en moet nog enkele labels borduren maar daar is het nu prima weer voor, buiten koud en guur dan lekker binnen prutsen met een kopje sterremuntthee en een koekje er bij:-) Voetballen is weer afgelopen, fijn dat ze gewonnen hebben met 1-0 maar nu kan ik weer lekker tv kijken. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe.



donderdag 17 juni 2010

Deze week heb ik weer hard gewerkt aan de labels van Living the Dream en ik heb er weer 10 af, ik ben nu al over de helft het is echt verslavend om te doen vind ik:-) En ik ben ook bezig geweest om de Rural Jardin quilt door te quilten en die is nu af, hij zit nu in de wasmachine maar morgen zal ik een foto van deze quilt plaatsen.
Hier zijn de eerste 5 labels. En hier zijn nog eens 5 labels.
Onze Izzie werd wakker van al dat foto geknip en ze was al zo moe, gelukkig slaapt ze nu weer verder dus zij is dreaming her dream.




zaterdag 12 juni 2010

Ik ben van de week aan een nieuwe Quilt begonnen de living the dream, natuurlijk moet je eerst wat labels borduren. En dan alle lapjes snijden die je nodig hebt.

En dan kan je beginnen, ik ben hier onder op de foto bezig om de eerste 2 rijen aan elkaar te naaien. Ik vind het er nu al zo leuk uit ziet met al die roze kleurtjes en bordeaux en veel roosjes natuurlijk. Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe.

dinsdag 8 juni 2010

Tadaaa....
Nou vandaag is hij klaar gekomen, mijn sterrenquilt ik vind hem natuurlijk zelf super geworden en nog leuker dan verwacht. Nu nog dubbelen en dan kan ik gaan quilten maar eerst mijn Rural jardinquilt afmaken, ik moet nog 1/4 en dan de bies er om en dan is hij klaar.
En nu dus op naar het volgende project, hmmmm wat zal ik nu gaan maken Living the dream, nog een sterrenquilt, shabby roses of een fantaquilt ach ja keus genoeg:-))

vrijdag 4 juni 2010

Vandaag bracht de postbode weer allemaal super leuke kadootjes voor mij, tja ik ben een echte stoffenjunkie hoor:-)
Als eerste was daar een charmpack van A Breath of Avignon van Gelrebloem, een hele mooie serie vind ik en zoals altijd van Gelrebloem zat er weer zo'n overheerlijk ruikend stukje franse zeep bij, zalig toch:-) In het volgende pakje zaten 2 Whimsey charmpacks van Atelier Bep, ook al zo'n mooie vintage stofjes.
En als laatste weer de mooie stofjes van de stoffenclub van Quiltendewilma en als verrassing kreeg ik een extra lapje, dit is toch weer super genieten allemaal, heerlijk toch:-)
Fijn weekend allemaal en geniet maar lekker van dit zalige weer.




donderdag 3 juni 2010

Het is hier even stil geweest, dat komt omdat ik zwaar bezig was met 50 sterren te maken, er ging veel tijd in zitten dus heb ik me daar op geconcentreerd maar nu zijn ze klaar en kan ik de blokken aan elkaar gaan zetten.
Hier heb ik al een paar blokken bij elkaar gelegd dan hebben jullie ook een idee van wat de bedoeling is, wat een schitterende stof is die Garden party ik ben er helemaal weg van.

En natuurlijk heb ik mezelf ook een beetje verwend met onder andere het patroon van Hatched and patched de Pockets of Posies wat een schitterende quilt. Ik ga hem zo veel mogelijk maken van de Old primrose stofjes ook al zo'n hele mooie serie.

En na lang zoeken heb ik bij The Logcabin Het Home sweet Home boek van Barb Adams en Alma Allen gevonden, in eerste plaats voor een sterrenquilt die er in staat maar die huisjesquilt lijkt me ook wel wat:-) En ik heb ook al een paar stofjes voor de sterrenquilt van More Pink and Chocolat. Ach ja in mijn hoofd ben ik de hele dag aan het plannen van wat ik wil maken en welke stofjes ik daarvoor nodig heb:-) Wat een gave hobby toch!