donderdag 28 oktober 2010

Nr 4......


Nu is ook nr 4 klaar van stitching for christmas met Bregje van Supergoof er op, echt een schatje vind ik het. Dus ben ik nu helemaal bij.:-) Nu wachten op nr 5 die morgen uit komt en dan kan ik weer verder met borduren:-) Ik heb ook al de stofjes gesneden van de Luna notte stof en daar zal ik binnenkort ook wat meer van laten zien als er enkele blokjes aan elkaar zitten. Het is er ook echt weer voor om lekker binnen te freubelen:-)

dinsdag 26 oktober 2010

Nog meer stitcheries.....


Deel 2 en 3 van de christmas stitcheries heb ik nu ook af en ik ben begonnen aan deel 4, alles in groen met rood heel traditioneel dus maar daar hou ik van. Ik kijk al uit naar deel 5, het zijn hele leuke stitcheries om te doen en ik heb bij andere quiltster ook al leuke gezien zelfs een in het blauw. Toch leuk om te zien dat iedereen er zijn eigen draai aan geeft.
Dan ga ik nu lapjes snijden voor mijn volgende quilt en daarvoor ga ik de Luna notte lapjes gebruiken, die zijn echt zo super en ook zo zacht met mooie warme kleuren dat moet toch wel wat moois gaan worden. Wat kun je toch happy worden van al je stofjes, af en toe vind ik dat het weer eens nodig opgeruimd moet worden met die lapjes ( dan kan ik alles weer bewonderen en aanraken en genieten) wat hebben we toch een super leuke hobby :-))

vrijdag 22 oktober 2010

Stitching for christmas.....

Zo mijn eerste deel is af, hij is heel leuk en nu ga ik aan deel 2 beginnen. Deel 4 is vandaag ook al bekend geworden dus ik loop een eind achter maar ik hoop dat ik het toch ga redden voor de kerst. Want tussendoor moet ik ook nog wat quilten aan mijn Martinique quilt en ik ben nog zwaar aan het nadenken over waar ik nu aan ga beginnen, ik zie overal zulke leuke dingen, wat kan het toch moeilijk zijn het liefst zou je alles tegelijk willen doen maar dat probleem kennen jullie vast wel:-)
Prettig weekend.

dinsdag 19 oktober 2010

Klaaaarrrrrrr.............

De Trick or treat top is af, nu ik hem zo helemaal op de foto zie vind ik hem nog mooier:-) Het was echt heel erg leuk om te doen en het gaat ook heel snel lekker bij de tv, ik wil toch nog zo iets gaan zoeken met dat appliceren want ik vind het heel verslavend, maar daar kom ik vast nog wel op.
Voor Else die wilde weten hoe groot hij is, hij is nu 2.20 geworden in het vierkant.
Het is zeker een aanrader voor mensen die ook van appliceren houden:-)

zondag 17 oktober 2010

De Trick or treat bijna klaar en nieuw werkje....

Vandaag ben ik met het laatste hoekje bezig, nu nog een paar rijen in elkaar zetten en dan is de top af.
En mijn nieuwe werkje ligt al klaar en dat is stitching for christmas, ik moet alleen nog borduurgaren halen van de week maar de patroontjes zijn al klaar dus daar kan ik al bijna aan gaan beginnen.
Ik heb ook al wat kerststofjes gevonden en hopelijk kan ik daar wat van gebruiken. Ik vind het een leuk idee dat door enkele bloggers is gestart en de patroontjes zijn super vind ik. En dan kan ik ondertussen weer aan mijn volgende project gaan denken ik heb nog genoeg liggen maar ik weet niet welke ik het eerste wil gaan doen.:-))
Maar voor nu ga ik eerst een kopje thee zetten en mijn hoekje verder afmaken en de rest van de Trick or treat, als hij klaar is laat ik hem hier zien. Het is hier nu toch bewolkt en koud dus mooi om te handwerken op de bank:-))

donderdag 7 oktober 2010

R.I.P. ....

Je was een topmens.

Antonie rust zacht.

zondag 3 oktober 2010

De Trick or treat mandjes

Ondanks de warmte heb ik vandaag toch weer mandjes gemaakt, ik heb er nu 211 en moet er nu nog ongeveer 90 maken. Ondertussen heb ik er al een stel aan elkaar gezet, onze lady ging er op liggen toen ik mijn fototoestel pakte en toen ik er aan kwam om de foto te maken werd het haar te gortig en liep ze vlug weg want daar houd ze niet van om op de foto te gaan.
Hier nog even een close-up van de mandjes:-)

Zo en vandaag was de laatste dag van onze vakantie, DH ging vandaag al weer werken ik moet morgen weer. Het waren in ieder geval hele ontspannende releax dagen.
Maar nu begint de herfst en daar hou ik van, van de geuren en de kleuren, regen en wind en de gezelligheid, halloween eind deze maand en dan over een paar maanden al weer kerst dat vind ik ook zo gezellig. Nu de dagen weer korter worden vind ik niks fijner dan de kaarsjes aan te steken lekker kopje thee er bij en dan heerlijk ontspannen lapjes aan elkaar te naaien. Zalig toch.....