dinsdag 30 november 2010


Weer een affo en 2 posies......

De Martiniquequilt is helemaal af, het was een heel werk met zo'n grote lap maar het is gelukt. Al past hij qua kleuren niet zo bij die koude winterweer:-) Van de week ga ik de living the dream quilt dubbelen dan is die aan de beurt om gequilt te worden. Mijn kerstquiltjes zijn bijna helemaal klaar, ik kwam alleen stof voor de bies te kort maar die heb ik nu bijbesteld en hopelijk komt dat morgen dan kunnen die ook helemaal afgemaakt worden.
 En ondertussen ben ik aan een nieuwe quilt begonnen namelijk de pockets of posies, het patroon had ik van de zomer besteld bij Quilt it & dotty en nu zij de 2 eerste bloempjes gemaakt dit is heel leuk om te doen.
Onze Dolly schoot gisteren vlug naar buiten, we hebben meteen een foto geknipt van haar met haar kontje weggezakt in de sneeuw maar gelukkig bedacht ze zich snel en wilde weer gauw naar binnen. Ja lekker binnen bij de kachel is toch veel prettiger vond ze:-))


donderdag 25 november 2010

Kerstquiltjes...

Voor de stitchery van morgen heb ik zelf een vervanging getekend omdat ik het tegenover mijn poezen niet kan maken dat er wel een hond bij staat maar geen poes, dus heb ik speciaal voor hun een poes gemaakt en gelukkig waren ze daar erg tevreden over:-) 
 Dus de rest van de quilt is nu aan elkaar gezet, nog een klein randje er om heen en dubbelen en dan kan ik quilten, ik vind hem zelf heel leuk geworden de stitcherys zijn in het echt nog leuker dan als je ze bij de mensen op hun blog ziet staan dus ik kan het echt aanraden aan degene die er nog niet aan begonnen zijn, je kan ze nog steeds downloaden.
 En mijn andere kerstquiltje is ook af, die kan ik nu ook gaan dubbelen en quilten, dan zijn ze vast op tijd af voor de kerst:-)
Maar eerst ga ik mijn grote quilt afmaken, alleen nog de buitenste rand dan de bies er aan en dan kan ik aan de kerstquiltje beginnen.


Doeiiiiii.....

vrijdag 19 november 2010

Tadaaaa......


Hier is hij dan de top van de Luna Notte, hij is nu helemaal af en nu kan ik op zoek naar een mooi achterkantje. Hij is gewoon zelf verzonnen hoor dus zal misschien niet helemaal kloppen volgens de quiltregels of zo maar ik vind hem zelf heel erg leuk geworden ik hou nou eenmaal van roze, rozen en hartjes:-))





De nieuwe stitchery van stitching for christmas heb ik ook al gedownloaded dus daar kan ik ook weer mee aan de slag, en de blokjes daar voor moet ik nog maken en nog een stuk quilt aan de martinique, acht ik verveel me niet dit weekend:-))




Fijn weekend allemaal.

donderdag 18 november 2010

Van alles.....

Als eerste heb ik toch besloten nog een rand te maken om de Luna notte quilt met allemaal driehoekjes, er zal vast gedacht worden wat dat toch allemaal moet worden maar dat laat ik nu gauw zien dus dat wordt nog spannend:-))

Ook heb ik van mijn DH nog het hele mooie patroon van de English Baskets gekregen dat had hij besteld bij de Logcabin, en ik vind het echt super, ik ben al naarstig op zoek naar mooie lapjes voor deze mooie quilt.

Alle stitcherys zijn af voor de kerstquilt,nu nog even kijken hoe ik daar een quiltje van ga maken de stofjes liggen hier al dus daar ga ik vandaag lekker mee aan de slag, deze en de stitching for christmas wil ik graag af hebben aan het einde van deze maand zo dat ik ze mooi op kan hangen straks en ik wil nog de martiniquequilt af hebben dit jaar die ben ik nu aan het quilten en dan pas ga ik aan een nieuwe quilt beginnen.

vrijdag 12 november 2010

Kadootjes en nog meer....

Gisteren was mijn verjaardag, ja erg he jarig op 11-11, volgend jaar ben ik jarig op 11-11-11, mijn man heeft al iets heel leuks bedacht maar dat blijft natuurlijk een verrassing:-))Ik had vorige week al stofjes gekregen voor de Farmer's wife quilt en het boek, maar gisteren kreeg ik nog een super mooi fat eight pakketje van de nieuwe serie van Blackbird design die heet Wild Rose, ik ben er helemaal wild van, ook kreeg ik een DVD van Sex and the City 2 dus dat is lekker genieten en we zijn lekker uit gaan eten:-)


Van de week heb ik ook nog 2 stitcheries gemaakt voor de andere kerstquilt.





En ook boel sterren voor mijn Luna notte quilt, ik ben al bezig met randen aan elkaar te zetten daar zal ik van de week een foto van laten zien.

vrijdag 5 november 2010

Van alles wat....

Vandaag heb ik het eerste deel van de Franse bom af met de rendieren, wat een schatjes he:-)

Ook heb ik al verschillende blokjes voor de volgende rand van de Luna Notte af.

En vandaag zijn mijn verjaardagskadoos aangekomen, het boek van de boeren wijffie's quilt en de stofjes die ik daarvoor ga gebruiken, super snel waren de stofjes weer hier uit Amerika echt geweldig en ik vind ze super mooi natuurlijk met veel roze tinten er in want dat is nu eenmaal mijn kleurtje:-) Eigenlijk mocht ik ze nog niet uitpakken omdat ik volgende week donderdag pas jarig ben maar ik moest toch kijken of alles goed gestuurt was, niet dan? :-)))

O ja en het middenstuk van de Luna notte quilt is ook helemaal klaar, al lijkt op de foto wel of ik het met wit garen gedaan heb maar dat is echt niet hoor in het echt ziet het er goed passend uit:-) Fijn weekend allemaal.

dinsdag 2 november 2010

Bloem en rendier.....

Dit wordt nu het middengedeelte van de Luna Notte quilt, ik ben er zelf helemaal weg van de mooie roze kleur van donker naar licht. De rozen naai ik vast op een lapje, dit heb ik gezien bij Supergoof en ben haar nu een beetje na aan het doen:-)

Ook ben ik met een nieuw kerstquiltje bezig met de schattige rendieren er op, ik vind ze beide zo'n guitig koppie hebben dat ik er steeds van moet lachen:-)) Er komen nog meer dieren op, het is van een franse BOM, mocht iemand de link willen dan laat het maar weten. Ik voeg er ook nog wat eigen dingen aan toe zodat het toch ook een beetje van mezelf wordt. Tot zo ver weer deze nieuwe update.

maandag 1 november 2010

Blokje 5......

En blok nr 5 heb ik ook weer af, wat een schatje he met dat groen en rode besjes er in en dan die lieve vogeltjes, hij is gewoon heel schattig. Ik ben ook nog bezig met een andere stitchery voor kerstmis en zal daar gauw iets meer van laten zien. En dan ben ik ook aan een nieuwe quilt begonnen van de Luna Notte stof, wat werkt dat lekker zeg het stof is zo zacht en gemakkelijk om te bewerken, echt heerlijk vind ik dat. Ik ben nu met het middenstuk bezig en dat ga ik vanmiddag in elkaar zetten. Het wordt allemaal maar een beetje zelf verzonnen maar ik hoop dat het eindresultaat mee gaat vallen en dat kan eigenlijk ook niet anders alleen vanwege de stofjes.:-)
Tja ik ben een echte stofjes junk, ik heb al gezien bij Moda wat ze begin volgend jaar allemaal gaan uitbrengen en geloof maar dat ik vast ga sparen want er komt heeeel veel moois, veel roze tinten ( mijn favoriete kleur) en ook paarse tinten die vind ik ook heel erg mooi, ach we kunnen voorlopig heel veel blijven genieten.
En dan te bedenken dat het over 8 weken al kerstmis is, mijn favoriete tijd van het jaar, ik kijk er al echt naar uit.