vrijdag 27 mei 2011

Klosjes en dansende vrouwtjes.....

Ik heb veel problemen met blogger maar zoals ik overal al lees ben ik niet de enigste. Hopelijk komt er snel verbetering.
Ik heb ondertussen al mijn klosjes aan elkaar genaaid en nu wil ik nog een mooie rand er om heen maken en dan is hij klaar. Het zijn bijna allemaal rozenstofjes omdat ik die zo mooi vind:-)

Ook ben ik al aan de Dancing Dollies begonnen, hieronder zie je al verschillende jurkjes die ik heb gemaakt.

En hieronder zijn er al enkele dametjes aan het dansen en gezellig dat dat is met hun mooie jurkjes aan, ze zijn heel erg schattig. Ondertussen is de eerste rand klaar en ben ik ook aan zandlopertjes begonnen, ik maak deze quilt een beetje op mijn eigen manier maar daarover volgende keer meer. Vanmiddag ga ik weer lekker prutsen want buiten is het koud en nat, heerlijk weer toch om het binnen gezellig te maken.:-)

Fijn weekend allemaal.



zaterdag 7 mei 2011

Wat een heerlijk weer......

Om lekker buiten lapjes uit te zoeken, stofjes uit te knippen en aan elkaar te naaien, zo heb ik weer verschillende klosjes gemaakt.


Ook is het eerste blok helemaal klaar van the in Garden BOM.
 En ben ik al aan het volgende blok begonnen en heb eerst een mooie zon gemaakt.


En ook nog een paar vierkantjes.
En nu ben ik met de libelles bezig en heb nog meer stofjes geknipt om klosjes van te gaan maken. Dus ben ik lekker bezig vanavond:-) Ik wens iedereen een fijne moederdagzondag toe.




donderdag 5 mei 2011

Naar Veldhoven geweest....

en het was er geweldig, erg hingen hele mooie quilts, ik heb hele mooie Baltimore quilts gezien en andere mooie ook hingen er veel van die moderne quilts of hoe je ze noemt maar dat is niet zo mijn smaak, helaas had ik mijn camera niet bij. Het was in ieder geval zeker de moeite waard om naar al dat moois te kijken en natuurlijk waren er heel veel winkeltjes aanwezig:-)) 

En natuurlijk moest ik wat kopen hier en daar, en ook heb ik een patroon van de nieuwe quilt van Dorry die er in het echt nog mooier uit ziet en natuurlijk wat van haar lapjes en bij de Quiltmaniastand verkochten ze mooie boeken en daar heb ik het boek Treasures from Holland gekocht ook zeker de moeite waard. Ik moet wel bekennen dat de stand van de 2 hele bekende winkels van de schrijfster van het boek me tegen vielen ik had toch meer spulletjes verwacht en patronen maar helaas want ik hoopte daar toch ook eigenlijk het Phebe patroon te vinden, maar hopelijk kan ik dat nog wel ergens anders vinden.
Verder wens ik iedereen die nog gaat naar Veldhoven heel veel plezier en een hele fijne dag toe, hopelijk smelten jullie er niet weg die weekend want het wordt heel erg warm.!
 

zondag 1 mei 2011

En waar ben ik nog meer mee bezig........

Ik ben begonnen aan de In the Garden BOM van Quilt it & Dotty, ik ben nu bezig met het eerste blok. Eerst heb ik en mooie vogel gemaakt.


Het is echt heel erg leuk om te doen, ook omdat de stofjes zo heel erg mooi zijn. En toen kwam deze fontein erbij.
 Hier en daar mag je er ook een beetje bij borduren en dat vind ik ook altijd erg leuk om te doen. Kleine bloemetjes moesten er ook nog gedaan worden.
 En een stel lieve kleine boompjes.
 En natuurlijk worden er ook nog klosjes gemaakt, hier zijn weer 14 nieuwe, klosjes maken gaat lekker snel alleen alle deeltjes uit de stoffen te tekenen en knippen dat gaat wat langzamer, maar gelukkig hoeft deze quilt niet volgende week af te zijn.
Gelukkig hebben we hier Koninginnedag weer goed overleefd al hadden we wel veel overlast van feesten die hier vlakbij werden gehouden wat een herrie kan zo iets geven zeg, maar we hebben toch lekker buiten gezeten gistermiddag en genoten van het heerlijke zonnetje, dit weer mag van mij de hele zomer wel want van dat hete hou ik helemaal niet.
Nog een paar dagen en dan gaan we naar de EOQC hier in Veldhoven, ik kijk er al echt naar uit.
Zo nu ga ik nog meer klosjes in elkaar naaien vanavond, daar ben ik voorlopig nog wel zoet mee.

Fijne avond allemaal.