zaterdag 22 september 2012

Quilten en zo......

De volgende quilt ligt al weer klaar om gequilt te worden, de eerste rondjes zitten er al weer in. Het is er nu ook echt weer voor want warm is het niet dus is het lekker om een beetje onder de quilt te zitten voor de warmte en hem dan meteen te quilten heerlijk ontspannen op de bank met een kopje thee.

En door Quiltende Wilma ben ik ook aangestoken om mandjes te maken, aangezien ik de Trick or treat mandjes al af heb ben nu deze mandjes aan het maken. Ik zat nog wel te dubben om nog een trick or treat quilt te maken omdat het zo'n leuk werkje is maar ik heb nu toch voor deze mandjes gekozen. En het huis is nu weer lekker aan de kant dus kan ik vanmiddag lekker weer wat gaan prutsen:-) 

maandag 10 september 2012

Saartje en Elfjes.......

De Saartje quilt zit nu helemaal in elkaar, ik geloof dat er nog wel een rand om moet van driehoekjes. Maar zelf ben ik er nu al helemaal blij mee. En dan nog een mooie achtergrond zoeken en quilten want ik kan niet wachten tot hij af is.

En nu ben ik begonnen met de Elfjes te quilten, hij is nu voor de helft klaar en ziet er echt schattig uit. Deze komt wel klaar voor de kerst en dan kan hij mooi aan de muur. 

En ik moet eerlijk bekennen dat mijn quiltkast aardig begint vol te raken van de tops die al klaar zijn, dus ik moet hoog nodig aan het quilten slaan. Gelukkig liggen de nodige achterkanten en vullingen al klaar en nu is het alleen nog een kwestie van beginnen:-) Maar ik wil toch ook nog iets van lapjes aan elkaar naaien dus toch iets bedenken dan, stofjes genoeg:-)) 

woensdag 5 september 2012

Blogje.....

Hier weer eens een berichtje van mij, ik heb niet zo veel te vertellen want ik ben alleen maar bezig geweest met de Burnt quilt en hij is nu bijna klaar, eerst moest alles nog uitgelegd worden of alles er goed uit zag.

En toen kon alles in elkaar worden gezet en het is een flinke geworden maar door op een trap te gaan staan kon ik toch een foto maken. En dit is het resultaat geworden.

En nu ga ik eerst de laatste blokken af maken van de Saartje quilt en dan kan de top verder in elkaar worden gezet, ik ben erg benieuwd hoe die er dan straks uit komt te zien.