zondag 17 juli 2011

Weer Phebe, sterren en meer Elfjes

Het is al een poosje geleden weer dat ik een berichtje heb geschreven, veel valt er hier ook niet te melden er wordt nog steeds ijverig aan de Phebe gewerkt. De randen 1 t/m 5 zijn af.

Ik ben nu met de 6e rand bezig en dat zijn de sterren dat moeten er 80 worden, de eerste 4 zijn al klaar en er liggen er nog 25 geknipt dus ik kan vooruit.:-)

Ook zijn er weer 3 Elfjes bij ons komen wonen, ja ze vermenigvuldigen zich snel dus je bent gewaarschuwd:-) Ik moet alleen nog op zoek straks naar mooie rode stofjes voor de blokken te maken maar daar ben ik nog niet helemaal uit donkerrood, knalrood of zo, ach ik heb nog 5 maanden voor het kerst is dus ik zal het vanzelf wel tegen komen.


Allemaal een fijne zondag toegewenst.

6 opmerkingen:

Margreet zei

Mooie quilt wordt het! Ook je sterren en je elfen zijn heel mooi. Het is echt quiltweer, vindt je niet? Groetjes, Margreet
PS: de patronen van Leanne's House zijn er nog niet, hopelijk maandag....

Ageeth Dorsman zei

Wat wordt je Phebe prachtig! Ook je
sterretjes zien er schitterend uit.
Mijn complimenten!
Groetjes van Ageeth Dorsman

Else zei

Hey bezige bij, was weer fff aan t bijlezen! Wauw leuke dingen ben je aan t maken, die Phebe jummie! Tot gauw, knuffel Else

katrien zei

Prachtig je phebe,en leuke elfjes.

Guusje, zei

Wat is je Phebe mooi prachtig gewoon. Knap hoor hoe je dat zo mooi hebt geappliceerd en je elfjes zo mooi en ook zo leuk. Allebei erg leuk om aan te werken.

Annemarie zei

Ben onder de indruk van je Phebe! Echt prachtig gemaakt! Succes met de 25 sterren! Groetjes, Annemarie