maandag 6 augustus 2012

De Burnt quilt update.....

Zo de volgende rand zit er nu ook aan. Het begint al een aardig lapje te worden.
Al viel deze laatste rand niet mee. De randen kon je gewoon aan elkaar naaien maar dan moest je ze appliceren op een rand stof en de hoekstukken moesten dan ook weer apart geappliceerd worden maar het is me gelukkig gelukt.

En nu moeten er 12 8-punts sterren worden gemaakt en 12 halve sterren en dat is voor de volgende rand. Het begin is al gemaakt. Het is echte een hele leuke quilt om te maken. 

En mochten jullie nog graag een mooie kerstquilt willen maken kijk dan eens op de blog van Red Brolly, zij is bezig met een heel mooi patroon met stitcheries op haar blog te zetten geheel gratis en de eerste delen staan er al op, voor wie van haar quilts houd is dit zeker een aanrader.


5 opmerkingen:

Phebe and Jane zei

Wat een leuke quilt wordt dit. De eerste 2 randen lijken wel heel priegelig. Knap dat je dat zo netjes hebt gemaakt. Ik ben benieuwd naar het vervolg.
Groetjes,
Marian

Inge zei

Prachtig, Anneke. Lijkt me inderdaad hartstikke leuk om aan te werken.

Else zei

Oh wat wordt ie MOOI!! Prik maar lekker verder ik geniet mee (lol) Fijne dag knuffel Else

Nelleke zei

Hallo Anneke je gaat wel heel snel en wat komen je kleuren mooi uit.Het is al een plaatje om naar te kijken dus ik kan me voorstellen dat je er graag mee bezig bent.Groetjes Nelleke

Guusje, zei

O wat wordt hij ontzettend mooi. Mooie sterren, hij staat nog steeds op mijn verlanglijstje.