zondag 9 mei 2010

Ik heb van de week weer een aantal aankopen gedaan voor mijn lapjes verzameling en natuurlijk het boek Living the Dream waar een hele mooie quilt met stitcheries in staat. Er zijn al zoveel dingen die ik nog wil maken want er is zo veel moois dus spaar ik al vast allerlei lapjes daarvoor.
Dat is dan het nadeel van alles met de hand doen en niet met de naaimachine, dat het niet zo snel gaat maar ja dat overleef ik ook wel, gewoon veel naaien:-) Ondertussen heb ik wel alle kleine blokjes al genaaid en 2 blokken heb ik al af, ik moet alleen nog 12 blommekes maken en dan kunnen alle blokken afgemaakt worden, tussenblokken er bij en rand er om heen en dan is het klaar. Dus ik ga maar gauw weer aan het werk.


5 opmerkingen:

Klaske zei

Wauw mooie lapjes heb je daar te liggen!!

ria vogelzang zei

Wat een mooie lapjes! En die nine-patches met die blommetjes zijn ook al zo schattig!

Daniëlle zei

Hoi Anneke, zo ik ben maar gelijk volger geworden hihi! Leuk dat je bij mij op blogvisite bent geweest joh! Wat maak jij een prachtige quilts! Schitterende stof heb je aangeschaft hierboven!! Is het een leuk boek? Zal wel anders dan verkoopt Wilma het niet hihi! Mooie avond, groeten, Daniëlle

Inge Slaats zei

Hoi Anneke,

Ik ben hier voor het eerst nadat jij wel al eens bij mij bent geweest. Er valt me natuurlijk als Eindhovense meteen iets op, jij komt hier ook vandaan. Hebben wij elkaar nog nooit ergens ontmoet?????? Ik weet van niets, maar dat zegt iets over mij en niet over jou. Ik zie hier geen foto, dus dat maakt het moeilijk.......ooohhh, ik ben heel erg benieuwd.
Je hebt een leuk weblog en het boek Living the Dream ken ik niet, zal eens rondneuzen, want wat je al gemaakt hebt ziet er gaaf uit en zulke mooie lapjes liggen erbij, helemaal mijn smaak.
Enne.....ik doe ook aan de SBS, maar meer op 5 jaren basis of zo, het is één van de tig-projecten waar ik mee bezig ben.
Ik zal mezelf eens als volger aanmelden hier.

Groetjes,
Inge (uit Eindhoven LOL)

http://ingesquiltverhalen.web-log.nl/

quilting Jeannet zei

Hoi Anneke,
dan kijk ik ook maar gelijk op je blog......wat maak jij ook een mooie dingen joh, prachtig die bloemetjesquilt van die Rural Jardin, echt gaaf! Ik kom vaker bij je kijken.

groetjes, Jeannet