donderdag 3 juni 2010

Het is hier even stil geweest, dat komt omdat ik zwaar bezig was met 50 sterren te maken, er ging veel tijd in zitten dus heb ik me daar op geconcentreerd maar nu zijn ze klaar en kan ik de blokken aan elkaar gaan zetten.
Hier heb ik al een paar blokken bij elkaar gelegd dan hebben jullie ook een idee van wat de bedoeling is, wat een schitterende stof is die Garden party ik ben er helemaal weg van.

En natuurlijk heb ik mezelf ook een beetje verwend met onder andere het patroon van Hatched and patched de Pockets of Posies wat een schitterende quilt. Ik ga hem zo veel mogelijk maken van de Old primrose stofjes ook al zo'n hele mooie serie.

En na lang zoeken heb ik bij The Logcabin Het Home sweet Home boek van Barb Adams en Alma Allen gevonden, in eerste plaats voor een sterrenquilt die er in staat maar die huisjesquilt lijkt me ook wel wat:-) En ik heb ook al een paar stofjes voor de sterrenquilt van More Pink and Chocolat. Ach ja in mijn hoofd ben ik de hele dag aan het plannen van wat ik wil maken en welke stofjes ik daarvoor nodig heb:-) Wat een gave hobby toch!

4 opmerkingen:

katrien zei

leuke sterren.

Else zei

Leuk je sterren, en zo te zien een leuk stapeltje WIMmetjes! Heel veel voorpret, groetjes Else

quilting Jeannet zei

Dat belooft wat joh, leuk dat je de PoP,s van de primerose doet, het is inderdaad een gave serie met een prachtige oude uitstraling, ik heb hem wel met van alles gecombineerd,en die garden party vind ik ook zo,n toppertje, mooi je blokken, wij hebben wel dezelfde smaak, dat boek heb ik ook en de sterrenquilt daarin staat op de lijst van.....juist ja, de WIMmen.....

groetjes, Jeannet

Klaske zei

Mooie sterren Anneke!!
Vind de pcket of rosie's ook prachtig, maar om eerlijk te zijn vind ik het patroon ietsje te duur...
Leuke serie hé die more pink chocolate, ga bij de volgende cursus een medaillonquilt maken en daar ga ik ze waarschijnlijk voor gebruiken....Maar uuuh pin me er niet op vast hoor want ik kan nog 1000 keer van gedachten veranderen!!Fijn weekend!