donderdag 27 januari 2011

Iets nieuws...

Ik ben dus weer aan iets nieuws begonnen, namelijk aan de Farmers Wife quilt, de eerste 6 blokjes heb ik al klaar en natuurlijk weer met roze er in he:-) Ik ga niet alle blokjes maken want die hele grote quilt vind ik een beetje te groot dus maak ik 88 blokken. 

Ook ben ik aan een andere quilt bezig wat ik normaal niet doe maar ik kon eigenlijk met geen van beide wachten en tot nog toe gaat het goed moet ik zeggen, normaal kan ik me eigenlijk maar op een quilt goed concentreren binnenkort meer info over de andere quilt.
Gelukkig hebben we hier vandaag weer eens een zonnetje, dit is toch beter dan dat hele donkere en regen, nu is het lekker koud en zonnig, prima januari weer dus:-)
Ook ben ik bezig om wat kilo's te verliezen, tenminste dat probeer ik:-) Ik sta nu al 15 minuten op de crosstrainer en dat doe ik nu iedere dag en ik hoop er straks een half uur van te kunnen maken, tot nog toe ben ik in ieder geval goed gemotiveerd en 5,5 kilo kwijt.  
Daaggggg

3 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Wat een mooie blokken!! Hier ligt boek en stoffen klaar. Maar ik ben met veel te veel bezig en dus mag ik nog even niet....

Nelleke zei

Hallo Anneke ik vind je blokken in deze kleuren erg mooi.En ben benieuwd wat je andere nieuwe quilt is.Ook ik spring van de een naar de ander!Fijn dat je al zoveel kilo bent afgevallen dat geeft toch motivatie om door te gaan.Groetjes Nelleke

Terray zei

En deze blokjes zijn ook al zo mooi. Je stofkeuze is ook wel mijn smaak ;-) Nou ga zo door zou ik zeggen.
Wat goed en dapper van je om de strijd met de kilo's aan te gaan. Succes met de crosstrainer!! 5,5 kilo al eraf dat geeft moed en stimulans.

Groetjes
Tertia