vrijdag 17 juni 2011

Bloemen in de vaas.....

Van de week zijn er al een paar bloemen in de vaas gezet, het valt niet mee om de juiste combinaties van stofjes te maken want ik wil wel graag veel roze er in en het ene roze is het andere niet en kan heel lelijk bij elkaar passen. En dan maar weer op zoek naar net die ene andere tint. Maar gelukkig ben ik er een beetje uit en groeien er bloemetjes. De Phebe is echt verslavend hoor en erg leuk om te doen en ik probeer er zo veel mogelijk reproductiestofjes in te gebruiken.
En nu is het weer lekker weekend, heerlijk toch al hoor ik al dat het hersftachtig weer gaat worden maar dat is niet zo'n probleem voor mij want ik ga fijn verder met de Phebe en mijn Elfen, lekker met een kop thee op de bank en een dvd in de speler, het huis is aan de kant en de was gedaan ach wat wil je nog meer:-)) En s'avonds kan ik lekker buiten zitten en mee genieten van het concert van Guus Meeuwis hier in het PSV-Stadion  dus dat is ook wel apart:-))
Heel fijn weekend voor iedereen.

6 opmerkingen:

Miranda zei

Wat heerlijk dat ook jij eraan begonnen ben!

Heleni zei

Het ziet er al heel goed uit. Jij kunt je ook al lekker verheugen om bezig te zijn, met een kop thee er bij, dvd enz.
Geniet van Guus Meeuwis.

groet Heleni

Guusje, zei

Wat wordt het al erg mooi. Ik begin er ook aan over twee weken. Heb er heel veel zin in.

Michelle May (Shell) zei

Pretty!!
xx, shell

marijke's crea zei

Mooie bloemen en je elfjes o zo leuk!
fijn weekend,
groetjes Marijke

Guusje, zei

Anneke leuk dat je ook met de Dear Jane wilt beginnen. Als je in de linkerzijbalk op mjin blog kijkt en op het plaatje van that quilt klikt kom je een blog terecht die je precies uitlegt hoe je de diverse blokken kunt maken. Deze blog is erg handig.