woensdag 8 juni 2011

Onze nieuwe bewoner en klaar is kees.....

Het nieuwe beginnetje zit nu vast aan het oude eindje, en nu kunnen jullie zien wat het geworden is want de top is helemaal klaar. Sommige vroegen naar de stofjes en die zijn van Moda van French General Pom pom de paris echt hele fijne zachte stofjes in mooie kleurtjes.
Tja en wat nu dan he, ik heb al verschillende dingen in mijn hoofd maar ik moet er toch even over na denken wat het gaat worden, zo gauw ik meer weet laat ik het jullie zien.:-)
En dan onze nieuwe bewoner, hij heet Juicy beerke en is een boomertje, hij is afgelopen weekend 10 weken geworden en af en toe al een stoer ventje, s'nachts is hij al helemaal droog en piept niet:-) Gelukkig heeft hij respect voor onze poezendames dus daar zijn helemaal geen problemen.
 Zoals te zien is, is hij een echt haarballetje daar hou ik wel van, straks als zijn haar lang genoeg is krijgt hij een mooi elastiekje in:-) Af en toe zal ik hier wat plaatsen over ons nieuw pupje.

Fijne dag allemaal......


10 opmerkingen:

Terray zei

Ohhhh wat wordt je quilt mooiiiii!! zeg. Dat bedenk je allemaal zo ff zelf? Reuze knap!
Wat een schatje is Juicy zeg! Een boomertje met een hoog knuffelgehalte, liefff :-)

Groetjes
Tertia

Miranda zei

Wat snel ben je toch! En wederom een mooi geheel. En jullie juicy boefke is heerlijk fotogeniek...hij doet me denken aan Luke Skywalker zijn vriendje uit de Starwars films...

katrien zei

WAt een leuke quilt.
Veel plezier met de nieuwe bewoner.

Mupminoes zei

Aaaah, wat een schatje

ria vogelzang zei

Dag lieve Juicy beerke! Welkom in blogland!!! :)
Zullen we nog veel van je horen? Graag!!
Geniet van de prachtige quilttop van het vrouwtje. Wat kan ze dat mooi, hè?! Misschien gaat ze voor jou ook nog een lieve mand-quilt maken....
Groetjes! ook aan het vrouwtje!

Debby zei

Wat word je quilt mooi!! Enne, je puppie is een dotje!

Groetjes Debby

Quiltendewilma zei

Ohhh... wat een schatje!!! Ik houd zo van boomertjes.... Ik wil ook wel graag weer een pup kopen maar manlief vind 1 Boy genoeg!!

Succes met opvoeden en genet ervan...

Je quilttop is prachtig!!

Guusje, zei

Wat een leuke nieuwe bewoner een snoepie. En wat is je top prachtig geworden. In 1 woord geweldig.

quilting Jeannet zei

Jeetje, wat heb je dat snel gedaan zeg! hij is prachtig geworden, evenals je nieuwe bewoner, enne, je vraag over de komkommer....die is per ongeluk onder het touwtje gegroeid waar hij mee was opgebonden.

groetjes,Jeannet

Yvonne aka sommeke zei

Prachtige top Anneke!
En op je nieuwe haarballetje ben ik zoooo verliefd, wat een dotje!