donderdag 11 augustus 2011

Mandjesquilt.......

Zoals ik al op meerdere blogs heb gelezen is het ook hier quiltweer geweest. Zelf ben ik bezig geweest met de mandjesquilt en ik moet nog een klein stukje quilten en dan is hij bijna klaar. De bies er nog aan en dan in de wasmachine en droogtrommel . Ik vind het zo super spannend om nu eindelijk bijna het eindresultaat te kunnen zien want dat is altijd een mooi moment om de quilt helemaal klaar te zien.
Ik hou jullie op de hoogte hoor en zo gauw hij klaar is laat ik het zien.

6 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Prachtige mandjes! En het laatste is inderdaad het spannendst!
Veel plezier!

Shirley zei

Ze zien er super uit, en het wassen en drogen is een hoogtepunt, vol verwachting. Je gooit toch wel colorcatchers in de was er bij, voor het geval dat er een lapje gaat bloeden? Je Phebe is ook al zo mooi, dus je laat het bij die ene rand met sterren, de verhoudingen zijn goed zo, gelijk heb je. Zal nog een klus worden met doorquilten.

Rina zei

We wachten samen met jou is spanning af.

Margreet zei

Nou Anneke, het is zéker quiltweer! (al lag ik liever af en toe lekker op het strand hoor!) Maar zo komen we tenminste ook af en toe nog eens aan quilten toe. Ziet er mooi uit, je mandjesquilt. Laat je hem nog eens helemaal zien? alstie helemaal af is? Succes met de laatste loodjes! Groetjes, Margreet

Guusje, zei

O wat goed van je dat je al zover bent met deze quilt. Ben ook erg benieuwd naar het eindresultaat. Het ziet er al geweldig uit.

marijke's crea zei

Ja echt mandjes weer en wat wordt je Phebe schitterend!
Fijn weekend,
groetjes Marijke