dinsdag 29 november 2011

Elfjes

En er zijn weer 3 Elfjes bij gekomen, nog 2 en dan zijn alle elfjes kompleet en dan kan ik aan de blokken er om heen beginnen.

Al zal deze quilt niet meer af komen voor de kerst, maar zeker wel voor volgende kerst:-)
En eigenlijk wil ik toch nog iets nieuws maken voor de kerst iets kleins wat nog mooi op tijd af kan komen. Ik heb wel al een paar ideetjes maar hier over binnenkort meer.

Ook heb ik weer een rij af van de Dear Jane maar die laat ik de 5e zien, met deze quilt ga ik volgend jaar weer verder. De rest van dit jaar ga ik nog wat kleine dingetjes doen en wat afmaken zoals de klosjesquilt waarvan alle klosjes bijna gequilt zijn en dan nog de buiten rand.
Hopelijk wordt het gauw kouder want ik heb wel zin in koud winter weer, en nog even en dan kunnen we de kerstboom gaan zetten, ik heb er echt zo veel zin in hopelijk vinden we een hele mooie.:-)
Iedereen een hele fijne avond toegewenst. 

7 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Wat een schatjes!!
Je verteld het zo dat ik helemaal zin krijg in december!!
Gezellig!!

Anoniem zei

Wat zijn dit schattige elfjes. Leuk om het in een quilt te verwerken.

Nelleke zei

Hallo Anneke dit is ook weer zo een mooi en leuk projekt waar je mee bezig bent.En wat ben je toch actief met de verschillende dingen waar je mee bezig bent ik heb net je blog terug bekeken hardstikke leuk.Groetjes en een fijne week NElleke

Guusje, zei

Wat zijn ze leuk, ik blijf het een ontzettend leuke quilt vinden. Ik vond het ook erg leuk om aan te werken. En wat goed dat je weer een rij van de Dear Jane afhebt ben benieuwd. O en je klosjes bent ook erg benieuwd hoe mooi hij is geworden.

katrien zei

Leuk die elfjes.

christine zei

oh Anneke wat worden ze lief . ik heb hem ook loggen maar kom er niet aan toe denk er steeds telaat aan maar heb het nu op de klaender geze van volgend jaar beginnen eind july.

christine

christine zei

jeetje ik lijk wel dronken zo veel taal fouten in mijn reactie sorry daar voor.

christine