vrijdag 4 november 2011

Quilten en de Dear Jean


De helft van de Morrisquilt is al gequilt dus dat schiet lekker op, het is echt genieten met deze stofjes want ze zijn gewoon heel erg mooi en warm van kleur. Ik zag dat er binnenkort weer een nieuwe serie stofjes van deze serie uit gaat komen, mmmm tja zal ik of zal ik niet......:-))
Ook wordt er hier nog gewerkt aan de Dear Jean, de e-rij is nu ook klaar en nog steeds geen dubbel stofje er in gebruikt, dat zal met de f-rij waarschijnlijk ook wel lukken maar dan komen er toch dubbele stofjes in. Niet dat dat erg is hoor:-) Maar ik was wel benieuwd hoe ver ik kon komen met mijn lapjes.
En op de foto hier onder zie je alle 5 de rijen aan elkaar wat een gefriemel zeg op ze mooi boven elkaar te krijgen. Maar het begint nu wel op de Dear Jean te lijken, gaaf hoor:-)
Nu op naar de volgende rij.Maar eerst worden er nog wat Blommekes aan elkaar genaaid en ga ik vandaag beginnen met deel 1 van een BOM maar hier over binnenkort meer.
Ook voor degene die mee willen doen aan de Give-away die gaat zondag van start!!
Nu ga ik lekker prutsen en hopelijk wordt het nu binnenkort ook kouder want dit weer ontregeld bijna mijn herfstgevoel en over 7 weken is het al kerstmis ! Geef mij maar lekker de kou en donkere dagen hoor en dan lekker gezellig binnen met een kop thee of warme chocomelk:-) Ik ben nu eenmaal een herfst en winterpersoontje.
Allemaal een fijn weekend.


6 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Lekker binnen met thee, warme chocomelk... en lapjes, een quilt, een breiwerkje, etc. Prachtige dingen maak je.

Guusje, zei

Wat wordt je morris quilt mooi. En wat geweldig dat je weer een rij erbij bent van je DJ. Hij is prachtig. Mooi overzicht zo van alle blokken tot nu toe. Ik ben er ook mee bezig en gebruik elk stofje 3 keer.
En ik hou ook erg van de winter en de chocomelk.

katrien zei

Heel mooi je DJ.
En nog veel quiltplezier,die wordt ook heel mooi.

chevremont zei

leuke blokken van je dear jane!

Joyce (QUILTDJOOJS) zei

Je hebt het er maar druk mee.....;o)) Héérlijke drukte, dat wel!
Je DJ ziet er prachtig uit. Al een hele lap is het.

sommeke zei

Mooi als je een paar rijtjes DJ blokken aan mekaar ziet hé!