donderdag 26 januari 2012

Summer stars....

Hier ben ik weer, in januari moet ik altijd weer in mijn ritme komen en deze week ben ik ook ziek geweest maar nu gaat het gelukkig weer iets beter. Dus er zullen nu weer meer berichtjes volgen op mijn blog.
 In december ben ik onder andere begonnen aan het quilten van de Summer stars en die is nu klaar.
Nu kan ik er de bies aan gaan zetten en dan heb ik straks weer een affo, ik vind hem zelf heel erg super geworden en zal heel erg blij zijn als hij helemaal klaar is. Dan zal ik ook een foto laten zien aan jullie.
Gelukkig gaat het winterweer er aan komen, ik vind het in ieder geval helemaal geweldig hoe kouder hoe liever en dan met een lekker vrolijk zonnetje erbij, dat is allemaal beter dan al die regen want je wordt er haast depri van. Binnenkort zal ik ook meer schrijven over de andere dingen die er hier worden gemaakt.:-)

5 opmerkingen:

Annemarie zei

Ha Anneke, leuk om weer een blogberichtje van je te lezen. Maar je hebt niet stil gezeten lees ik. Dat is snel zeg dat de Summer stars al bijna helemaal gequilt is. Beterschap! Groetjes, Annemarie

Annemarie zei

Ha Anneke, leuk om weer een blogberichtje van je te lezen. Maar je hebt niet stil gezeten lees ik. Dat is snel zeg dat de Summer stars al bijna helemaal gequilt is. Beterschap hoor! Groetjes, Annemarie

Karen zei

I like the combination of applique with the stars.

Quilting Moesje zei

Fijn dat je er weer bent ...
Ik zie je summer stars voor het eerst, wat een mooie kleurcombinatie.
Succes met de bies.
Beterschap gewenst ...
Simone

Guusje, zei

Wat ziet dit er mooi uit, ben erg benieuwd naar de hele quilt. Fijn weer even iets van je te horen en lezen.