zaterdag 28 januari 2012

Nine-patch blokjes....

Zo zijn er in dit nieuwe jaar een heleboel nine-patch blokjes gemaakt van de hele mooie antique fair stofjes. Die trouwens heerlijk zacht zijn en super fijn zijn om te verwerken.
En ondertussen ben ik nu bezig om ze aan elkaar te zetten, ze hebben zo'n echte oude uitstraling ook vanwege de kleurtjes, een leuk werkje om te doen op de bank:-)

En voor mij komen nu heerlijke dagen aan er wordt al gesproken over -16 graden nou ik ben benieuwd. Heerlijk weer om binnen te quilten en te patchen en misschien kunnen we nog schaatsen ook nog. Iedereen een fijn koud weekend gewenst.8 opmerkingen:

Guusje, zei

Dit wordt erg mooi. Het is ook een eg mooie serie stoffen waar je mee werkt. En ja lekker he zo koud, alleen jammer dat ik er elke dag 's ochtends vroeg met de auto op uit moet dus waarschijnlijk veel krabben.

Nelleke zei

Hallo Anneke het zijn zeker mooie stofjes waar je mee bezig bent ben benieuwd wat het gaat worden,ook ik ben blij dat we wat vriesweer krijgen zien we overdag tenminste het zonnetje.Groetjes en jij ook nog een fijn weekend Nelleke

Berbel zei

bbrrr, hier is vannacht alweer sneeuw gevallen! Koud!
Groetjes Berbel

ria vogelzang zei

Wat een lieve blokjes!! Geniet van het koude weer!! Het lijkt me super als we kunnen schaatsen en een beetje sneeuw is ook wel heel welkom! ;)
(echte hollanders....)
Fijne zondag!

Margreet zei

Mooi Anneke, je ninepatches. Maak je de quilt alleen van deze blokjes? Of doe je er ook nog andere tussen? Mooie serie, Antique Fair beetje stoffige kleurtjes, daar hou ik ook erg van. Fijne zondag! Groetjes, Margreet

Hennie zei

Een leuke verzameling vierkantjes heb je zo bij elkaar.

Groetjes Hennie.

quilting Jeannet zei

De eenvoudige patroontje zij toch vaak maar het mooist he, daar komen de stoffen heel mooi tot zijn recht, benieuwd hoe groot je hem gaat maken.

Kathie zei

always love nine patches, very nice!
Kathie