woensdag 23 mei 2012

Maand 3 is klaar, en iets nieuws....


Maand 3 van de antique wedding sampler is af, eerst kwam daar de ster bij, ik dacht ooo dat lukt me nooit met die kleine puntjes er in maar gelukkig is het helemaal goed gekomen.
Toen kwam er dit blauwe met bruine driehoekjes blok bij met een heel lief lichtblauw sterretje in het midden, echt schattig.

En toen dit blok met mooie rode sterren en driehoekjes, alle stofjes die er bij zitten zijn gewoon schitterend. Ik zou er zelf niet gauw op komen want ik ben gek op rose en rood en het valt me ook op dat ik eigenlijk altijd voor die kleuren ga. Ik moet het voor mezelf toch eens uitbreiden als ik nieuwe stofjes koop.:-)


Ook kon ik het niet laten om al een paar blokjes te maken voor een nieuwe quilt in wording, met de rozenstofjes van Quiltende wilma, er moeten 90 van de onderstaande blokjes gemaakt worden en er komen dan ( denk ik ) ook shashings tussen. Het patroon staat in het nieuwe boek van Linda Koenig en heet scrapquilts, echt een super leuk boek vol met mooie quilts waar er al verschillende op mijn wachtlijstje staan:-) 

En nu ga ik aan de Saartje blokken beginnen er liggen er al 2 klaar geknipt en wel dus er kan zo aan worden begonnen. Maar af en toe moet ik toch in mijn tuin  kijken want alles is toch flink gegroeit en mijn rose rozen beginnen nu ook open te gaan en daar geniet ik met volle teugen van, zelfs mijn pioenrozen staan op springen, heerlijk toch die lente. Ik wens iedereen een hele fijne dag toe.


3 opmerkingen:

Ineke Hulzebos zei

Wat een prachtige blokken!!!

Nardy zei

Prachtige blokken geworden en de stofjes zijn erg mooi! Groetjes Nardy

Guusje, zei

Wat een mooie blokken zijn dit, prachtig het is ook een geweldig mooie quilt. Ooit wil ik hem ook maken nu geniet ik van jouw blokken en quilt in wording.