maandag 10 september 2012

Saartje en Elfjes.......

De Saartje quilt zit nu helemaal in elkaar, ik geloof dat er nog wel een rand om moet van driehoekjes. Maar zelf ben ik er nu al helemaal blij mee. En dan nog een mooie achtergrond zoeken en quilten want ik kan niet wachten tot hij af is.

En nu ben ik begonnen met de Elfjes te quilten, hij is nu voor de helft klaar en ziet er echt schattig uit. Deze komt wel klaar voor de kerst en dan kan hij mooi aan de muur. 

En ik moet eerlijk bekennen dat mijn quiltkast aardig begint vol te raken van de tops die al klaar zijn, dus ik moet hoog nodig aan het quilten slaan. Gelukkig liggen de nodige achterkanten en vullingen al klaar en nu is het alleen nog een kwestie van beginnen:-) Maar ik wil toch ook nog iets van lapjes aan elkaar naaien dus toch iets bedenken dan, stofjes genoeg:-)) 

15 opmerkingen:

Phebe and Jane zei

Wauw, wat een mooie quilts weer. Jij hebt een hoge productie, hoor. Het quilten vind ik wel leuk om te doen, maar het dubbelen. Bah, daar heb ik zo'n hekel aan.
Groetjes,
Marian

Klaske zei

Ze zien er mooi uit, succes bij het doorpitten!

Mascha zei

Ze zien er beiden erg mooi uit.
Veel plezier met het quilten.
Groetjes, Mascha

betty prins zei

Wat een prestatie, jouw Sarah Morrell top, prachtig, prachtig en dan te bedenken dat die van mij nog steeds half af aan de muur hangt....
Maar ik zie bij jou ook een mandjesquilt?, wij hebben vast dezelfde smaak, want mijn mandjes zijn nu ook bijna helemaal doorgequilt!

Nardy zei

Prachtig,vooral je Sarah Morell vind ik erg mooi! Succes met doorquilten, groetjes Nardy

ria vogelzang zei

Oh prachtig!!!!! Wat een plaatjes van quilts!
Zodra ik eens in de buurt ben kom ik toch zeker eens kijken!!
Veel plezier met doorpitten!
Liefs uit Ommen.

Patricia zei

He Anneke,
Ik las net je opmerking op mijn blog en was nieuwsgierig wie me schreef. Heb even op jouw blog zitten kijken en vind het geweldig wat je al allemaal gemaakt hebt !! En je bent pas een jaar of 3 bezig !! Knap hoor.
Ik ben een jaar of 8 bezig, maar vind het soms lastig om dingen af te maken. Ik zie te veel leuks en heb dan steeds zin om weer iets nieuws te beginnen.
Ik zag dat je in je bovenste foto ook al een Pockets of Poesies had staan. Die vind ik ook al zo leuk.
Ook ben ik net als jij weg van sterren.
Leuk !

Guusje, zei

O wat is hij prachtig geworden, helemaal geweldig vind ik hem ik ben nog steeds met maand 1 bezig als ik dit zie kriebelt het weer enorm. Dus deze winter ga ik er maar een volop tegenaan want zo'n mooie wil ik ook. Je elfjes zijn ook al zo mooi, veel plezier bij het wuilten ervan.

yvonne zei

P*R*A*C*H*T*I*G*!!!

Terray zei

Wauwie!!!! Jij bent echt goed bezig....prachtige tops laat je ons zien. Om van te smullen.

marijke's crea zei

Wat een mooie quiltwerken en o een schatje die elfjes en oo die met het paneel in het midden ook een pracht!
Kom graag nog een keertje kijken!
groetjes Marijke

Carin zei

Beide quilts zijn fantastisch.

jolanda zei

Wat schitterend is het geworden zeg! Maar nou niet in de kast leggen hoor... veel te zonde. ;-)

Anja.M zei

Dat zijn twee hele mooie tops, veel plezier met het quilten.
Quilt groetjes Anja.

Phyllis zei

Oh, wat mooi zeg! Zeker je Morrell, die ligt bij mij ook nog in stukjes, vind dat zo'n mooie quilt, ziet er bij jou ook prachtig uit. Dat wordt ook nog spannend met quilten, zoveel verschillende blokken! Ben benieuwd.