zaterdag 22 september 2012

Quilten en zo......

De volgende quilt ligt al weer klaar om gequilt te worden, de eerste rondjes zitten er al weer in. Het is er nu ook echt weer voor want warm is het niet dus is het lekker om een beetje onder de quilt te zitten voor de warmte en hem dan meteen te quilten heerlijk ontspannen op de bank met een kopje thee.

En door Quiltende Wilma ben ik ook aangestoken om mandjes te maken, aangezien ik de Trick or treat mandjes al af heb ben nu deze mandjes aan het maken. Ik zat nog wel te dubben om nog een trick or treat quilt te maken omdat het zo'n leuk werkje is maar ik heb nu toch voor deze mandjes gekozen. En het huis is nu weer lekker aan de kant dus kan ik vanmiddag lekker weer wat gaan prutsen:-) 

6 opmerkingen:

marijke's crea zei

Vind je quilt prachtig wat een mooie kleurcombinatie!
groetjes Marijke

Inge zei

Goed bezig, Anneke. Ik zit ook elke avond te quilten. Mijn Scandinavian Christmas moet af en daarna ligt er nog mijn versie van de LIB. Oohhh en eigenlijk wil ik zo graag verder met mijn andere projecten, maar mag niet van mezelf. Ik heb ook nog mandjes, andere dan deze van jou, maar toch, mandjes dus.... deze zijn ook weer gaaf.
Het is niet eerlijk, er zijn veel te veel leuke dingen en veel te weinig tijd, arme wij LOL

Fijn weekend verder,
Inge

christine zei

oh Anneke ik ben ook al een jaartje of twee bezig met mandjes heb er al 140 moet nodig eens verder gaan maar oh ik wil zoveel die van jou zijn erg romantische van kleur mooi hoor .

christine

Guusje, zei

Wat een mooie quilt is dit, mooi quiltwerk bij dit weer is het heerlijk om te doen. De andjes worden mooi, die heb ik ook nog ergens liggen.

Quiltendewilma zei

hahaha,.. sorry!!! Het is gewoon te leuk om te maken,...
:o)

G-style zei

Hoi Anneke,

bedankt voor je felicitaties en complimenten, lief van je .
En mens wat ben je creatief met het quilten , zou het echt niet kunnen .... maar ja ieder z'n ding en
talent hé !
Lekker warm inderdaad , altijd handig zo'n quilt bij de hand in de wintermaanden.

Fijne week , hartelijke groet Gea