woensdag 3 oktober 2012

 
Van alles wat......
 
Het middenstuk is al gequilt, en nu nog de rand en dan is hij klaar, ik heb maar een zelfverzonnen patroontje gemaakt dat had ik bij verschillende andere quilsters gezien en ik vind het aardig leuk geworden.
 
Ook heb ik mezelf getrakteerd op 2 mooie borduurpakketjes van Soedidee en ga vandaag de eerste steekjes maken. Als je in het webwinkeltje kijkt van Soedidee wordt je overal verliefd op, er zulke mooie dingen en stofjes om zelf te maken. Het onderstaande pakketje wordt een grote speldenkussen. 
En dit onderstaande pakketje wordt ook een speldenkussen en je kan er ook je schaartje in stoppen en er zitten hele mooie bedeltjes bij echt een mooi herfstkussentje.

En dit kwam ik van de week s'morgens vroeg tegen. Tegen de muur zo op de foto lijkt het mee te vallen omdat ik niet dichterbij kon inzoomen maar in het echt was hij gigantisch, nog nooit heb ik zo'n grote gezien ik was helemaal verstijfd van de schrik en wist niet wat te doen en ik was ook nog alleen thuis. Tot ik een helder moment kreeg en vlug de stofzuiger pakte en hem daarin opzoog en daar achter aan nog wat kattengrit. Toen vlug de stofzuiger in de schuur gezet zodat DH de zak er uit kon halen als hij thuis kwam.
En gelukkig ondanks alles heb ik het overleefd want ik vind ze dood en dood eng die beesten. Dit wilde ik even kwijt :-))


5 opmerkingen:

Inge zei

Prachtig word je quilt, Anneke. Mooi patroontje, hoor.
Leuk die speldenkussens. Die met dat schaartje heb ik ook gemaakt. Toen lukten de kruisjes nog redelijk LOL
Ach en die spin, vind hem wel meevallen, maar de stofzuiger is een goeie oplossing. Er op meppen is niet zo'n goed idee, heb je meteen een vieze plek op je muur.

Fijne avond, lekker quiltweer hè!
Inge

Else zei

Arme spin, zit ie ineens in een donkere zak jij bent me er ook een! (lol) Je hebt leuke pakketjes gekocht, veel prikplezier. Knuffel Else

Guusje, zei

O wat een grote spin, knap hoor dat je dat durfde. Je borduur- en quiltwerk zien er geweldig uit.

Daniëlle zei

Kreeg nog net geen kippevel, wat een knijter zeg! Lieve borduurtjes!! Quiltze! liefs, Daniëlle

Josephine zei

Ik ken ze, die spinnen!! Ik vind ze ook vreselijk!! Hier gaan ze ook in de stofzuiger... Tenzij een van de honden me voor is!