dinsdag 9 oktober 2012

Klaar en een nieuw beginnetje......
 
Mijn kerstquiltje met de elfjes is helemaal klaar ook al gewassen en gedroogd. Nu kan hij op 1 december aan de muur en ik ben er helemaal blij mee. 
Het eerste stukje is ondertussen geborduurt aan de grote speldenkussen, af en toe valt het niet mee om een kruisje te maken over 2 draadjes want dan zie ik het niet zo goed, maar gelukkig lukt het wel.

En er is weer een nieuw blok gemaakt voor de Antique wedding Sampler, deze quilt is echt heel leuk om te maken en het volgende blokje ligt ook al klaar te wachten op een paar steekjes:-)

Ook wil ik aan iets nieuws beginnen, plannen genoeg maar ik zit eigenlijk een beetje in een dip er zijn de afgelopen weken allemaal minder fijne dingen gebeurt en ik heb er moeite mee om het te verwerken. Echt vervelend dat ik dit niet van me af kan zetten. Ik hoop er maar het beste van want herfst en winter tijd zijn voor mij altijd mijn tijd heerlijk genieten van de kleuren en geuren buiten en de heerlijke kou en het binnen gezellig maken dat zijn mijn dingen. Ik wens iedereen in ieder geval een hele fijne dag toe en hopelijk heeft iedereen tijd voor een paar steekjes te prikken. 


7 opmerkingen:

marijke's crea zei

Zooooo Leuk Zooooo Mooooi!!!
Geweldig om dit straks aan de muur te hangen!
groetjes Marijke

Marianne zei

Hoi Anneke,

JE kunt weer trots zijn op jezelf prachtig! En ik ben ook stiekem jaloers op de antieke wedding sampler.
Sterkte met het verwerken van de nare dingen, geef jezelf maar de tijd. Net als een quilt aaneen zetten, lapje voor lapje, zo gaat het ook met verdrietige dingen.

Hartelijke groetjes, Moortje:)

Hennie zei

Je elfjes quilt is prachtig Anneke ! ! !
d Dit blok van de Antique wedding sampler is erg mooi, wat heb je de punten mooi gedaab ! ! !

Fijne avond Hennie.

Mascha zei

Gefeliciteerd met je mooie elfjesquilt. Hij is prachtig!
Groetjes, Mascha

yvonne zei

Wauwww wat is die mooi geworden !!

Phebe and Jane zei

Wat een mooie dingen laat je zien. Hopelijk is je dipje snel over.
Groetjes,
Marian

Anoniem zei

Sterkte met de nare dingen.

Prachtige quilt!