maandag 12 november 2012

Van alles wat 2.....
 
Zo mijn verjaardag is weer voorbij, ik heb onder andere het nieuwe boek van J.K. Rowling gehad waar ik erg blij mee ben en het boek van Marijke van Ooijen, Marijke's mooie mijmeringen. Een heel mooi boek met mooie foto's. We zijn gisteren ook naar de kerstbeurs geweest in Den Bosch en zijn lekker uit gaan eten, dus het was weer een top dag.
Ja en dan nu weer verder naar de orde van de dag. Ondertussen heb ik de band van mijn speldenkussen helemaal afgeborduurd en kan ik hem nu in elkaar gaan zetten.
Ook wordt er hier gewerkt aan de geboorte van een nieuwe beer, ik ben nu bezig zijn lijfje in elkaar te naaien van een mooi antique uitziend vachtje, dit is een kant en klaar patroontje van Tierlantijntje en hij krijgt een mooi jasje en Uggs aan, ik vond het zo grappig. Maar ik ben ook weer bezig om een nieuw beertje te ontwerpen want het berenmaken begint nu toch ook weer te kriebelen. Ja ik heb nog niet genoeg te doen maar dat schijnt normaal te zijn voor quilters hahaha


En op internet vond ik deze mooie lapjes en daarvan wil ik ook een quilt van ontwerpen met een beetje eigen fantasie want ik heb al verschillende van zulke quilts gezien en ze spreken me erg aan. Zo gauw er een blok af is zal ik het laten zien.
Zo nu ga ik eerst nog een stukje quilten aan de Saartje quilt, ik ben al bijna op de helft. En met een lekkere kop thee gaat dat zeker lukken. Ik wens iedereen een fijne dag toe.


6 opmerkingen:

marijke's crea zei

Hihi, ik ken die Beer ze staat hier op de schoorsteen!
Mooie versterkende kleurencombi rood/groen!
groetjes van Marijke

Guusje, zei

O wat leuk dat je die beer aan het maken bent die is zo leuk. Mooi speldenkussen ben je ook aan het maken en wat een mooie lapjes heb je gekocht. Wat ben je trouwens al ver met Saartje, knap hoor. En natuurlijk alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.

Wilma Kuin zei

hahaha,.... heel gewoon,.. veel tegelijk doen,..

Phebe and Jane zei

Wat een schitterende stoffen laat je zien. Vooral die groene vooraan: prachtig!
Groetjes,
Marian

jolanda zei

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
Wat ben je lekker druk zeg. Mooi dat vacht-stofje voor de beer. En de stofjes ook al zo mooi. Ik ben heel benieuwd hoe je zelf ontworpen quilt eruit gaat komen te zien.

Ageeth Dorsman zei

Jeetje, hoe kan ik jouw weblog nou nog
niet kennen? Ben er net geweest en ik
ben echt zwaar onder de indruk van alle prachtige dingen, die je maakt!
En zo helemaal mijn smaak. Heb je gelijk toegevoegd aan mijn favorieten,
want dit wil ik niet meer missen. Nog
van harte met je verjaardag en wat is
die stoffenserie mooi, he (volgens
mij is hij van de Millgirls van Marcus...). Ben benieuwd naar hoe de
beer gaat worden!
Groetjes van Ageeth