vrijdag 8 februari 2013

Mrs. Vigor's Quilt.....

En hier is dan het begin van de Mrs. Vigor's quilt, dit is de keuze van mijn DH en ja dan begin je er aan he:-) Ik denk zoals de meeste van jullie een lijst hebben, zo heb ik ook een lijst met wat ik allemaal nog wil maken en geloof me het is een flinke lijst. En nu was mijn DH aan de beurt om er eentje uit te zoeken en hij vond deze ronde vorm weer eens iets heel anders dus ben ik aan de slag gegaan. Het is echt een leuke quilt om te maken met al die ronde vormen.
En hier heb ik er een zigzag rand omheen gemaakt en toen moest het op een vierkante lap geappliceerd worden en toen de ronde vormen op de hoeken, ik moet er nog 2 vastzetten en dan kan ik aan de volgende rand beginnen. En dan komt er gewoon een rand van stof aan dus niet van aan elkaar genaaide lapjes, alleen kwam ik daarvan stof te kort maar gelukkig had Atelier Bep die nog en heb ik die besteld en hopelijk wordt hij gauw gebracht door de postbode.:-) 
En dan ga ik vandaag de stofjes knippen voor de andere randen en dan kan ik ze dit weekend aan elkaar gaan naaien, want ze verwachten sneeuw hoorde ik. Er kan wel tot 10 cm vallen dat is nog al wat. We zullen het zien. En dan is het goed toeven binnen bij de kachel met je lapjes.
Hierbij wens ik iedereen een heel fijn weekend toe.
Groetjes...


7 opmerkingen:

Ageeth Dorsman zei

Je DH heeft zeker een goede smaak,
dat hij deze quilt heeft uitgekozen!
En wat heb je er al veel werk aan ver-
zet. Ik vind je kleurenkeuze ook
prachtig. Veel plezier dit weekend
met je lapjes!
Groetjes van Ageeth

Annemarie zei

Goede keus hoor van je DH. Ik vind het een mooi blok!Niet eenvoudig door de ronde vormen. Gat er echt zoveel sneeuw vallen, dan blijf ik ook maar lekker thuis bij mijn lapjes! Groetjes, Annemarie

Grit zei

Wow, this is so fantastic. Great work.

Greetings from Germany, Grit

Marijke zei

Geweldig zo met al die verschillende stofjes!
groetjes van Marijke

Ineke Hulzebos zei

Prachtig, ronde vormen vind ik ook zo mooi!!!

Guusje, zei

Wat een mooie keuze van je DH en wat wordt hij ontzettend mooi. Je hebt mooie stoffen gekozen. En o ook al een verlanglijstje leuk hoor.

Daniëlle zei

Zo is er altijd redding!! Wie weet heb je ze al aan elkaar genaaid, of heeft het bij jullie niet gesneeuwd? Gaaf blok zo hoor! liefs, Daniëlle