woensdag 24 april 2013

Heerlijk weer.....
 
Het is hier heerlijk weer, de zon staat te stralen aan een onbewolkte hemel, er gaat hier zelfs een waarschuwing uit dat je niet zonder bescherming buiten moet gaan zitten want dat is gevaarlijk met zonkracht 7!!.
Ondertussen is de Vintage sampler af. Hier is hij zonder de laatste rand.
En hier met de laatste rand, er moet eigenlijk nog een rand om maar dan wordt hij te groot voor aan de muur te hangen. Hij is helemaal gemaakt van Judie Rothermel lapjes en ik vind dat hij er toch vrolijk uit ziet ook al zijn het reproductiestofjes. En nu ga ik toch maar iets quilten want anders blijft die stapel ook maar groeien:-) 
En ondertussen heb ik ook het borduurtje helemaal af. 
En ben ik begonnen aan een nieuw borduurtje van Soed Idee, de 1905 jhl sampler SAL, ik borduur het in bruin beige garen. nu gaan we lekker buiten zitten genieten van de heerlijke lucht en lekker borduren. Nu kunnen we er nog van genieten want vrijdag wordt het weer een stuk kouder en regen. 
Ik wens iedereen een fijne zonnige dag toe.
Groetjes .......


8 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat is je Vintage Sampler mooi geworden. Prachtig al die mooie lapjes en kleuren. En je borduurwerk ook al zo mooi. Leuk dat je ook de Sampler 1905 maakt en in deze kleuren ben erg benieuwd hoe hij eruit komt te zien.

Wilma Kuin zei

Ja!! Kom je nu mee!!! Mijn knieen zijn al zo rood,.....
:o)
Maar gauw weer de broek aan,..

Wat ben je weer met prachtige dingen bezig,....

Karen zei

The quilt top is looking very good. The applique blocks are the best!

Nellie zei

Wat is je quilt schitterend geworden en je borduurwerkjes zien er ook al zo mooi uit ja het word weer koud jammer hoor ik geniet zo van de tuin

Groetjes Nellie

Anja.M zei

Prachtige quilt erg mooi van kleur.
Quilt groetjes Anja.

zipjezopje zei

Zo mooi is die sampler, ik ben ook gek op die repro stofjes in vrolijke kleurtjes, ben er nu ook mee bezig wederom. Mooi wordt dat met die rustige rand er boven en onder.

jolanda zei

Ik vind je sampler schitterend geworden. Wat zijn de stofjes van Judie Rothermel toch prachtig hé? Het zijn ook echt mijn lievelingslapjes hoor. ;-)

Daniëlle zei

Heel erg mooi geworden joh! Net wat je zegt, vrolijk gekleurd wat je niet zou verwachten met de repros! Lief borduurtje! Veel plezier met quilten. Liefs, Daniëlle