dinsdag 19 juli 2016

Te warm....
 
Voor mij is het nu te warm, maar ik hou me rustig en zit voor de wappers:-)
Wel heb ik het eerste blok af van de Rowdy quilt en kan ik nu aan het volgende blok beginnen, het is echt heel leuk om te doen en hou van appliceren.
Ook ben ik al een stuk verder met de Mysteryquilt, ik vind zelf die stofjes heel mooi en gezellig en het wordt een vrolijke quilt ben al erg benieuwd naar het eindresultaat.
 
 
Na woensdag wordt het weer wat koeler en dan kan er weer gehandwerkt worden, voor iedereen die niet op vakantie is maar nog hier in Nederland hele fijne zonnige dagen toegewenst.
Groetjes Anneke


3 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat is het blok van de Rowdy FDquilt mooi geworden net als de mysterie. Ook voor mijnis het nu te warm ik blijf lekker binnen handwerken.

Anoniem zei

Prachtig, die blokken waar je mee bezig bent. Hier is het ook stil zitten en niet teveel bewegen. Maar je wordt wel vrolijk van de zon. Voor mij mag het ietsje minder, maar ja, genieten maar. Groetjes Wilma

Pam zei

I have signed up for Petra Prins Discovery quilt. I have not started it yet because I am finishing another quilt first. Her fabrics are wonderful! The colors and patterns really sing to me. I also like the Rowdy flats quilt.