zaterdag 9 juli 2016

Van alles weer wat.....
 
Ik heb helaas al even weer niets laten horen maar hier ben ik weer. Natuurlijk ben ik wel bezig geweest en eigenlijk met van alles wat. En ja ook ik voelde het kriebelen en ben aan de nieuwe quilt van Susan Smith the Rowdy quilt begonnen en wat een leuke quilt is dat zeg. Ik vind appliceren altijd erg leuk. Dus dit is het begin van de eerste blok.
Ja ook ben ik aan het haken, ik ben bezig met een truitje met zonder mouwen van het mooie garen van Scheepjes de cantona. Dat haakt zo super fijn en de kleuren zijn prachtig niet van dat felle maar gewoon heel mooi. Ik weet niet of je het kan zien maar het is een nieuwe kleur grijsgroen echt heel mooi vind ik zelf. 
Ja en natuurlijk heb ik ook wat lapjes gekocht zoals het mooie stofje van de olifant op een fiets al heel lang geleden eens gezien bij Supergoof en nu zelf gevonden bij de Quilthoeve zoals ook de prachtige broderie stofjes daar moet je toch wel verliefd op worden. Ze zijn van een hele mooie kwaliteit niet van dat doorschijnende dunne katoen. Dus ik ben weer helemaal happy:-)) 
En ja nog een BOM, die van de Quiltmania die is ook zo prachtig en super leuk om te doen met de prachtige stofjes van Petra Prins. Ik ben heel benieuwd hoe de hele quilt straks wordt maar het begin vind ik echt heel erg leuk om te doen en de kleurtjes prachtig. 
Ja dus ik ben lekker op mijn gemakje bezig met van alles en gelukkig is het allemaal heel goed om te doen want het is niet heet en zo lang het te doen is neem ik het er van. Binnenkort laat ik zien hoe alles gevorderd is.
Al was ik voor mezelf gestopt met het quilten vanwege mijn armen ben ik nu toch weer heerlijk bezig maar gewoon met een goed beleid en ik geniet er weer volop van want het is en blijft een super leuke hobby.
Ik wens iedereen een fijn weekend toe..
 
Groetjes Anneke