woensdag 18 augustus 2010

Nieuwe SBS blokken...

Ik wil als eerste iedereen bedanken voor de lieve berichtjes op mijn vorige berichtje over de Summer Star's, ik heb echt genoten van alle reacties.
En dan laat ik nu mijn nieuwe blokken zien van de SBS, dat gaat op het moment ook heel lekker. Al moeten jullie niet te nauw kijken want ze zijn nog niet gestreken, dat doe ik altijd als laatste:-)
Het is wel leuk om iedere keer weer opnieuw een leuke combinatie te maken voor het volgende blokje.
Ik heb nog verschillende blokjes geknipt dus die liggen klaar om in elkaar gezet te worden, waar ik zo aan ga beginnen lekker met een kopje thee en een koekje er bij:-)

En af en toe wat quilten aan mijn Martiniquequilt, wat ook wel leuk wordt vind ik.

Ik ga ook van de week het boek, When the cold wind blows bestellen want daar staat een patroon in van een mandjes quilt die ik heel leuk vind om te zien.

De meesten hebben hun mandjesquilt al af maar daardoor kan ik weer leuke ideeen opdoen door al die quilt te bekijken, ja ik heb er al weer echt zin in:-)
Fijne dag allemaal.

6 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Leuke blokken, hoor, en ook veel!! Ik geloof dat ik nog maar net met mijn tweede blok bezig ben voor deze maand...... Het schiet even niet zo op!
Leuk dat je een mandjes-patroon hebt gevonden.Ik vind ze ook heel leuk, maar eerst moet er maar eens iets af.....
Geniet ze!

Quiltendewilma zei

Mooie blokken en de kleuren JAMMIE!!

De log cabin kan ook met de hand. Het gaat alleen zo VEUL sneller...
;o)

katrien zei

Mooie blokken heb je er weer bij.

Inge Slaats zei

Zo hé, bezige bij! Je gaat lekker hè, mooie blokjes zijn hier te bekijken!

groetjes,
Inge

http://ingesquiltverhalen.web-log.nl/

Daniëlle zei

Gave blokjes heb je er weer bij joh!! Enne ... het is vandaag helemaal gelukt hoor hihi!! Nog bedankt he!! Mooie avond en alvast veel voorpret voor het boek! Groeten, Daniëlle

Else zei

Vreselijk wat ik hier weer zie op de vroege avond, die kleuren hoe kan je dat nou doen? Nee zonder gein, SUPER mooie blokken. En uuh die mandjes quilt (draai me effies om) die is hier ook nog in wording (lol) fijne avond met veel bakkies thee en koejes schuif effies op kom ik ernaast zitten prikken. Groetjes, Else