woensdag 4 augustus 2010

Update...
Hier weer een kleine update van mijn Summer Star's, ik heb nu rondom de blauw met witte rand van driehoekjes zitten, en de driehoekjes van de laatste rand zijn ook al klaar. En gisteren heb ik het eerste deel van de rand met de blaadjes er aangezet en nu ben ik met de 2e bezig, de top begint nu gewoon zwaar te worden van al dat stof maar gelukkig is het einde in zicht:-)
En vandaag kwam er weer een super pakje van Quiltende Wilma met onder andere mijn 4e deel van Journey of a quilter en het stofjespakket van de maand Augustus en ik vind ze weer schitterend, elke maand doe ik mee met de stofjesclub en altijd zijn de lapjes gewoon prachtig.
Ook heb ik een tip voor degene die het leuk vind er is een nieuwe BOM gestart ( ja weer een):-) en dit gaat een kerstquilt worden,hij staat links in de rij en heet Frosty Flakes gemaakt door Dawn, ik vind het zeker weer de moeite waard.
Zo nu ga ik weer verder prutsen.
Fijne dag allemaal.

6 opmerkingen:

katrien zei

Wat mooi die summer stars.En leuk pakketje kreeg je binnen.

Miranda zei

Wat ga je snel dame! EN zo mooi dat hij wordt...ik lig nog even stil....Dear Jane zet me telkens aan het werk hier....zo tussen de huishoudelijke taken in. Lieve groet uit West Brabant

Elisabeth zei

Je gaat echt als een speer.. en wat een prachtige stofjes. Groetjes Elisabeth

Hennie zei

Je summer stars zijn er mooi, het einde is in zicht, succes met je rand ! ! !
Leuk pakketje, ik kijk ook nog even bij de kerst BOM.
Groetjes Hennie.

quiltdjoojs zei

Hoi Anneke,
Jeetje wat ben je al ver met je summer stars!!
Hartstikke mooi wordt (is) het.

Hester zei

Wat leuk die summer stars, wat een leuk werkje,

Hester