zondag 3 oktober 2010

De Trick or treat mandjes

Ondanks de warmte heb ik vandaag toch weer mandjes gemaakt, ik heb er nu 211 en moet er nu nog ongeveer 90 maken. Ondertussen heb ik er al een stel aan elkaar gezet, onze lady ging er op liggen toen ik mijn fototoestel pakte en toen ik er aan kwam om de foto te maken werd het haar te gortig en liep ze vlug weg want daar houd ze niet van om op de foto te gaan.
Hier nog even een close-up van de mandjes:-)

Zo en vandaag was de laatste dag van onze vakantie, DH ging vandaag al weer werken ik moet morgen weer. Het waren in ieder geval hele ontspannende releax dagen.
Maar nu begint de herfst en daar hou ik van, van de geuren en de kleuren, regen en wind en de gezelligheid, halloween eind deze maand en dan over een paar maanden al weer kerst dat vind ik ook zo gezellig. Nu de dagen weer korter worden vind ik niks fijner dan de kaarsjes aan te steken lekker kopje thee er bij en dan heerlijk ontspannen lapjes aan elkaar te naaien. Zalig toch.....


4 opmerkingen:

Else zei

Je mandjes zijn schitterend, en wat ga je hard!! Nog maar even bijkomen vandaag en dan morgen weer aan de slag. Fijne dag, groetjes Else

katrien zei

221 mandjes,amaai das veel.Leuk geheel heb je al.

betty zei

Prachtige mandjes!!
Wat fijn dat ik ze bij jou ook weer zie, ik heb het ook weer te pakken, de eerste rijen zitten aan elkaar. Eind vd week zal ik er een foto van plaatsen!

maya zei

Wat een leuke mandjes! Vandaag was ook zo'n lekkere dag om op de bank met een handwerkje door te brengen, iets te warm nog om de open haard aan te maken maar dat komt nog wel ;-)