vrijdag 12 november 2010

Kadootjes en nog meer....

Gisteren was mijn verjaardag, ja erg he jarig op 11-11, volgend jaar ben ik jarig op 11-11-11, mijn man heeft al iets heel leuks bedacht maar dat blijft natuurlijk een verrassing:-))Ik had vorige week al stofjes gekregen voor de Farmer's wife quilt en het boek, maar gisteren kreeg ik nog een super mooi fat eight pakketje van de nieuwe serie van Blackbird design die heet Wild Rose, ik ben er helemaal wild van, ook kreeg ik een DVD van Sex and the City 2 dus dat is lekker genieten en we zijn lekker uit gaan eten:-)


Van de week heb ik ook nog 2 stitcheries gemaakt voor de andere kerstquilt.

En ook boel sterren voor mijn Luna notte quilt, ik ben al bezig met randen aan elkaar te zetten daar zal ik van de week een foto van laten zien.

9 opmerkingen:

Terray zei

Jaaa nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Nog meer stofjes gekregen. En ook al zo prachtig, ook al helemaal mijn smaak.
En je stitcheries zijn prachtig en die ik ben super benieuwd wat je toch gaat maken van je luna notte stofjes. Want nu zie ik leuke sterren en eerder zag ik al hartjes ervan.

Leuk, leuk, leuk
Fijn weekend!
Groetjes
Tertia

Klaske zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag en nog heel veel stoffige jaartjes erbij!

katrien zei

Alsnog proficiat met je verjaardag.Wat een leuke lapjes en zo'n mooie stitcheries en sterren.

Quiltendewilma zei

Nog gefeliciteerd!!!

Guusje, zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat ben je volgend jaar op een mooie dag jarig. Je hebt prachtige cadeaus gekregen en bent lekker verwend. Leuke stitcheries en de luna notte quilt erg mooi. Een heel fijn weekeinde.

quilting Jeannet zei

Nog van harte gefeliciteerd, en wij quilters zijn allkemaal hetzelfde he.....even kijken of het klopt wat er in het pakje zit....wat zie ik steeds een mooie stofjes voorbij komen joh, dat belooft wat!

groetjes, fijn weekend! Jeannet

Else zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag, volgend jaar is inderdaad heel speciaal! Mooie lapjes heb je gekregen voor je boeren wijfie, en je stitcheries TOP. fijn weekend, knuffel Else

Cybele's patch zei

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag Anneke. Je bent heerlijk verwend hoor. Haha op 11.11 jarig. Toch bijzonder. Mijn oudste is op 10.11 's avonds geboren. Net geen carnavalskindje.

Yvonne aka sommeke zei

Oops, helemaal te laat maar toch nog van harte gefeliciteerd hoor!