donderdag 18 november 2010

Van alles.....

Als eerste heb ik toch besloten nog een rand te maken om de Luna notte quilt met allemaal driehoekjes, er zal vast gedacht worden wat dat toch allemaal moet worden maar dat laat ik nu gauw zien dus dat wordt nog spannend:-))

Ook heb ik van mijn DH nog het hele mooie patroon van de English Baskets gekregen dat had hij besteld bij de Logcabin, en ik vind het echt super, ik ben al naarstig op zoek naar mooie lapjes voor deze mooie quilt.

Alle stitcherys zijn af voor de kerstquilt,nu nog even kijken hoe ik daar een quiltje van ga maken de stofjes liggen hier al dus daar ga ik vandaag lekker mee aan de slag, deze en de stitching for christmas wil ik graag af hebben aan het einde van deze maand zo dat ik ze mooi op kan hangen straks en ik wil nog de martiniquequilt af hebben dit jaar die ben ik nu aan het quilten en dan pas ga ik aan een nieuwe quilt beginnen.

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat heb je een prachtig patroon gekregen, en de rand ben erg benieuwd hoe mooi dat straks gaat worden. De stitcheries zijn ook erg leuk, ben benieuwd hoe deze gaat worden.

Inge Slaats zei

Hé, die rand ziet er spannend uit, ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden. Mooie stoffen gebruik je.
Geweldig patroon heb je gekregen van je DH.
Je stitcherietjes gaan ook lekker, bezig bijtje!

Groetjes,
Inge
http://ingesquiltverhalen.web-log.nl/

ann'squiltingjourney ~ zei

Good luck with the English Basket pattern, I have it also. Your Luna Notte fabrics are gorgeous as is your stitchery.

Margreet zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Mooi patroon heb je gekregen van je DH. Je stitchery schiet al lekker op. Groetjes, Margreet

veerle zei

Die quilt van English baskets lijkt me een toffe uitdaging! Ben heel erg benieuwd hoe het er gaat uitzien :)
quiltingveerle.blogspot.com