dinsdag 30 november 2010


Weer een affo en 2 posies......

De Martiniquequilt is helemaal af, het was een heel werk met zo'n grote lap maar het is gelukt. Al past hij qua kleuren niet zo bij die koude winterweer:-) Van de week ga ik de living the dream quilt dubbelen dan is die aan de beurt om gequilt te worden. Mijn kerstquiltjes zijn bijna helemaal klaar, ik kwam alleen stof voor de bies te kort maar die heb ik nu bijbesteld en hopelijk komt dat morgen dan kunnen die ook helemaal afgemaakt worden.
 En ondertussen ben ik aan een nieuwe quilt begonnen namelijk de pockets of posies, het patroon had ik van de zomer besteld bij Quilt it & dotty en nu zij de 2 eerste bloempjes gemaakt dit is heel leuk om te doen.
Onze Dolly schoot gisteren vlug naar buiten, we hebben meteen een foto geknipt van haar met haar kontje weggezakt in de sneeuw maar gelukkig bedacht ze zich snel en wilde weer gauw naar binnen. Ja lekker binnen bij de kachel is toch veel prettiger vond ze:-))


5 opmerkingen:

Else zei

Anneke ik weet een HEEL mooi plekkie voor die schitterende affo van jou! (lol) en uuh aan de POP, LEUK. Mijn POP ligt hier te wachten tot The Journey is gequilt. Fijne avond, groetjes Else

Guusje, zei

Wat een prachtige kat is jullie Dolly om van de afoo maar niet te spreken. Geweldig mooi is ie. En wat leuk dat je aan de POP bent begonnen. Daar ben ik ook helemaal weg van.

Cybele's patch zei

Het stukje quilt dat ik zie, is erg mooi. De kleuren spreken me ook aan, al is het winter! Ik vind het een hele goeie van je om een poezenblokje in de kerstquilt te verwerken. Poezen en quilts horen toch bij elkaar. Dat vindt jullie Dolly waarschijnlijk ook. Onze katten wisten ook nooit hoe snel ze weer naar binnen moesten als het had gesneeuwd.

Miranda zei

Nou het is een plaatje geworden! Succes met die dotjes van een pockets!

Hester zei

Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn. Wat een prachtige quilt,

groeten Hester