dinsdag 7 december 2010

De PoP....

Ik ben weer een stukje gevorderd met de Pockets of Posies, het is echt heel erg leuk om te doen omdat je allerlei verschillende dingen doet, zoals blokjes maken, appliceren en hexagonnen maken waarvan ik toch moet bekennen dat het me heel erg mee valt dus misschien komt er hier ook nog wel een hexagonnenquilt. 
Ook is het hier nog steeds koud en ligt er nog veel sneeuw maar die is nu aangevroren dus best wel glad, gelukkig gaat het wat dooien de komende dagen dus hopelijk is het dan weer weg en want volgende week gaat het weer vriezen en kan er weer nieuwe fijne sneeuw vallen, voor de rest vind ik het wel gezellig zo die donkere dagen voor de kerst, kaarsjes aan en de kerstboom staat ook al ik moet alleen mijn kerstquiltjes nog ophangen en nog wat stukjes maken en de boel opleuken, een heerlijke tijd is dit toch.
Fijne dag allemaal.

9 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Hij wordt erg mooi Anneke, en heb jij nou ook die primerose serie gebruikt als ik het goed zie. Het schiet best op he deze quilt, viel mij zo mee, alleen het doorquilten he.......Ik heb ook een beetje genoeg van de ijzel e de kgladheid, geef mij maar mooie verse sneeuw!

groetjes, Jeannet

Klaske zei

Hij word wel heel erg mooi hé?!

Margreet zei

Wat istie mooi zeg!! Ik vind december ook zo gezellig, wel druk, maar gezellig. Wij hebben de kerstboom nog niet staan, ik denk dat Kyra er alles uit gaat eten.....Groetjes, Margreet

Guusje, zei

Wat wordt hij mooi, prachtig. Heb deel 1 ook hier liggen ben er ook helemaal voor gevallen.
En doe maar voorzichtig met die gladdigheid.

Mascha zei

Het wordt al erg mooi. Ik ben nu ook volop aan het genieten van de sfeer. Alleen de gladheid buiten vind ik een stuk minder leuk.

Miranda zei

Ooo, wat een snoepertje wordt het! Ook ik zou hem best graag willen maken....maar heb nog zoveelonafgemaakt liggen...

Annemarie zei

Hoi Anneke,
Kom vandaag voor het eerst op je blog en zie je prachtige Pockets of Posies. Zelf ben ik er ook aan bezig, ben nu net zo ver. Ik had ook nog nooit hexagonnetjes gemaakt en mij viel het ook reuze mee. Ben benieuwd hoe je rand met de bloemenmandjes wordt.

marijke's crea zei

Ha Anneke, ook ik ben voor het eerst op je blog.
Ja, leuk hè de POP, de top van die van mij is af en ligt te wachten op doorquilten, hihi, hij is nog niet aan de beurt, hihi.
Gezellig hè, de kersttijd, lichtjes aan, wat te drinken, handwerkje erbij, heerlijk genieten!
Groetjes Marijke

Nelleke zei

Hallo Anneke nog een nieuwe hier op je blog las al langer mee maar nu wil ik je toch wel complimenten maken met je quilt ik vind hem heel mooi worden.Groetjes Nelleke