woensdag 22 december 2010

Weer een update van de POP....

En weer zit er een nieuwe rand aan de POP, hexagonnen maken is toch ook heel erg leuk daar wil ik meer mee gaan doen want daar heb ik al verschillende mooie quilts van gezien bij andere bloggers.
 En nu ben ik met de een na laatste rand bezig, de blokjes moeten nog aan elkaar en dan kan die er ook aan. De laatste rand heb ik ook al geknipt en hopelijk is hij dan klaar voor kerst:-))
 Hier nog een foto van onze kerstboom, die staat er al vanaf 1 december en ik geniet er helemaal van het is zo gezellig met die lichtjes en als het goed is kan hij straks in de tuin staan en daar lekker verder groeien.
Dit is de eerste keer dat we deze soort hebben hij heeft hele zachte naalden bij de normale kerstbomen krijg ik altijd helemaal rode uitslag van de naalden dus die nemen we niet meer.
 En als laatste een foto van mijn rendierbeer die ik vorig jaar gemaakt heb naar een idee van berenlantijntje en nu met kerst mag hij weer aan de muur hangen, hij is wel een scheetje hoor met zijn grote broek aan.:-)
En voor iedereen prettige kerstdagen, Merry Christmas

7 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Merry christmas!! Geniet van je dagen.
Wat wordt je pop mooi!!

Rina zei

Wat gaat je pop hard en zo mooi! Fijne feestdgaen alvast.

quilting Jeannet zei

Jeetje wat ga je snel met je POP, maar het is ook wel verslavend he ? Je rendier is ook erg leuk, ik heb zoiets als beer, ook bij Toos Keuning geloof ik.

groetjes, jeannet

Guusje, zei

Wow wat wordt je POP mooi. Ik vind het een prachtontwerp. Fijne feestdagen.

Else zei

LEUK je rendierbeer, en je boom MOOI! En dan heb ik het nog niet over je POP gehad, TOPPIE. Heb jij turbonaalden of kaboutertjes? Fijne feestdagen, groetjes Else

quiltdjoojs zei

Anneke jullie ook hele gezellige kerstdagen. Wat ziet je blog er prachtige en sfeervol uit!!
:0))

Yvonne aka sommeke zei

'k Moest wat bijlezen hier!
Hadden jullie een fijne kerst?
Je POP wordt prachtig en die rendierbeer is zo schattig!