maandag 7 februari 2011

Farmer's Wife Update.....

Hier zijn weer 4 blokjes voor de farmer's wife die ik gemaakt heb, ik ben er alleen nog niet uit welke kleur ik voor de tussenranden ga gebruiken.
 Maar als ik daar uit ben dan ga ik die er ook vast aannaaien, dan kun je later gemakkelijk alle blokken aan elkaar naaien.
 Gelukkig zit er toch wel verschillende roze tinten in deze stoffenserie.

Al had het van mij nog wel meer roze gemogen:-)) Gelukkig valt het me nog steeds mee om deze blokjes te maken, de blokjes met heel veel deeltjes gaan het hem toch niet worden voor mij:-)
En wat een heerlijke dag vandaag zeg, onbewolkt en een heerlijk zonnetje daar moet je toch vrolijk van worden en dan die heerlijke geuren van de hyacinten en blauwe druifjes die ik hier in huis heb staan, ach wat zalig zeg.
Ook ben ik al beginnen de antieke quilt door te quilten, jeeminee wat een lap zeg, ik weet me er af en toe geen raad mee. maar ik heb nu het middenstuk klaar. Op naar de rest.

Doeiii...

10 opmerkingen:

christine zei

je blokken zijn weer heel vrolijk lekker met het zonnetje in huis ook hier schijnt hij vrolijk. je AQ is een plaatje .

christine

carine zei

Je blokken zijn heel mooi hoor! Mooie Affo ook. De stoffen brengen in dit gure weer zijn zeker een streling voor het oog! Groetjes Carine

Elisabeth zei

prachtige blokken... en wat doe je dat allemaal toch snel!!!!

Nelleke zei

Hallo Anneke nou hier word hard gewerkt en wat een aparte stof heb je er voor gebruikt.Erg mooi groetjes Nelleke

Guusje, zei

Wat een mooie blokken en wat een mooie stoffen heb je ervoor gebruikt.

Quiltendewilma zei

Prachtige blokken met prachtige stoffen!! Wat een heerlijke quilt lijkt mij dit om te maken..... Het boek ligt klaar hier....
:o)

Terray zei

Wat een mooie blokken heb je weer gemaakt, prachtige stofkeuze en ook die lap die je aan het doorpitten bent dat wordt een hele prachtige antieke quilt. ZEKERS weten!!!

Groetjes
tertia

Mascha zei

Mooie blokken. Veel plezier met het quilten van je AQ.
Groetjes Mascha

katrien zei

Mooie blokjes.
Succes met quilten,de mijne ligt er ook op te wachten.

marijke's crea zei

Weet je wat leuk is je weet nog niet wat voor tussenranden je gaat maken maar.... de achtergrond van je blog omlijst ze geweldig!
groetjes Marijke