zaterdag 5 februari 2011

Morris blokjes top Affo......

Zo de blokjes van de Morrisquilt zijn af, het is zo echt een gezellige boel geworden, mijn duim is blij dat het klaar is want er zit nu een gaatje in in het midden waar iedere keer pijnlijk de achterkant van de naald in heeft gedrukt maar dat komt vanzelf weer goed:-)

 Zoals je ziet bestaan de stofjes uit paarse en blauwe en hier en daar wat rozerode kleurtjes en natuurlijk taupe en goudgeel een hele mooie kleurencombi vind ik.
En nu mag deze bij de groeien stapel van de affo tops, maar ook ik moet er aan geloven en er nu een aantal helemaal af gaan maken dus de achtergrondjesstoffen zijn besteld en via Quilting Jeannet heb ik nu ook de uitleg gezien om op een hopelijk makkelijke manier de 3 lagen aan elkaar te maken. En dan hoeft er hopelijk niet meer over de grond worden gekropen met het gevolg van veel spierpijn de volgende dag.
Ik zal het hier laten horen hoe het mij is vergaan met deze methode.
Fijn winderig weekend allemaal:-)

4 opmerkingen:

Else zei

Oh wat een beauty, succes met quilten! En sterkte met je duim, een gat erin jij bent wel lekker bezig geweest dame. Jij ook en fijn winderig weekend, knuffel Else

Berbel zei

Hele mooie kleuren,
waai niet weg!
Groetjes Berbel

Guusje, zei

Hij is erg mooi geworden het is een erg mooie serie met stoffen. Veel succes met dubbelen ben benieuwd hoe je het vind.

Nelleke zei

Hallo Anneke je hebt eer van je werk de quilt is erg mooi geworden en als je hem door gaat pitten word de quilt nog mooier.Ik dacht waarom noent ze hem Morris maar dat zijn de stoffen die je ervoor gebruikt hebt lees ik hierboven in een reactie.Fijne zondag en de groetjes van Nelleke