zondag 20 februari 2011

Nieuwe Farmer's Wife Blokjes.....

Er zijn weer 6 nieuwe blokjes gemaakt voor de Farmer's Wife quilt, en ondertussen heb ik ook al verschillende blokjes weer geknipt dus morgen kan ik weer aan de slag. Ook wordt er druk gequilt aan de Antieke Quilt en ik ben nu op de helft dus dat schiet gelukkig ook op:-)

   
Ook het lijnen gaat gelukkig en ik ben nu 8,5 kilo kwijt, het trainen doe ik ook nog steeds iedere dag en zit daar mee nu op 20 minuten dat moet tot het einde van de maand zo blijven en dan mag ik weer uitbreiden.
 Ja deze maand is toch zo voorbij en dan zitten we al weer in Maart wat gaat het toch super snel allemaal zeg, voor je het weet is het weer Mei en dan kunnen we weer naar de OEQC, ik heb er enorm veel zin in en ben al flink aan het sparen:-)

Tot Ziens....


6 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een mooie blokken heb je weer gemaakt en wat knap dat je al zoveel bent afgevallen.

Terray zei

Hoi Anneke,
Ze zijn weer ontzettend mooi, al die blokjes van je Farmers Wife! Maar je stof keuze blijf ik dan ook ontzettend mooi vinden.
Wat goed van jou zeg.....8,5kg kwijt. Hou vol en ga zo door!!!!

Groetjes
Tertia

Nelleke zei

Hallo Anneke hier word wel gewerkt zeg.De blokjes zien er weer mooi uit.En wat goed van je dat je zoveel al bent afgevallen ik weet hoe moeilijk het is dus ik neem mn petje voor je af.Groetjes en een fijne week gewenst Nelleke

Annemarie zei

De blokjes zijn echt prachtig! Mooie stofjes ook. Knap van je dat je zo bent afgevallen.Succes met sparen voor de OEQC. Groetjes, Annemarie

Cybele's patch zei

Je hebt er weer een stel prachtige blokjes bij. Het mandje herinnert me aan mijn eigen mandjesproject. Hoogste tijd om dat weer een aan te pakken.

Else zei

Wat goed van je 8,5 kilo kwijt!! En dan die boeren wijfies, vreselijk MOOI. Ik heb niets te laten zien, geen puf het blijft bij af en toe een pennetje breien.

Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog, knuffel Else