vrijdag 11 maart 2011

Antique Fair en update......

Gisteren ben ik weer verwend door mezelf want de stofjes van Fabricshack kwamen aan in 2 dikke envelopen. Het zijn de stofjes van Antique Fair van Blackbird design. Het zijn hele mooie stofjes met de kleuren en uitstraling van mooie oude lapjes en ze voelen ook heerlijk zacht aan. Zeker een aanrader voor mensen die van deze stijl houden, ik ben er in ieder geval helemaal gelukkig mee en verliefd op:-)

Ook ben ik alle blokjes aan elkaar aan het naaien in rijen.

En hier kan je al verschillende rijen aan elkaar zien zitten. Als alle rijen aan elkaar zitten dan komt er nog een brede rand van mooie rode stof met roosjes omheen. Ik hoop de top vanavond af te krijgen en dan kan de Petit ecole quilt afquilten.
Ach jee en mijn lijstje van dingen die ik nog wil maken wordt steeds langer, ja dat krijg je als je alles met de hand doet maar van de andere kant is dat nu net het leuke er van, en geduld is een schone zaak zeggen ze:-)) Maar ik denk dat jullie dat probleem allemaal wel kennen van lange nog to do lijsten:-)

Fijn weekend allemaal vanuit een zonnig Eindhoven.

8 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een prachtige stoffen heb je ontvangen. Je project wordt ook geweldig mooi.

Mad about Craft zei

I love Antique Fair too! I've a FQ bundle but haven't started using it yet.

Terray zei

Om te kwijlen die stofjes...ook helemaal mijn smaak.
Maak er maar iets heel moois van!!

Groetjes
Tertia

Cybele's patch zei

Ik zit hier bijna te kwijlen. Wat is dat een mooie serie. De kleuren zijn schitterend. De quilt wordt echt een plaatje.

Inge zei

Beeldschone lapjes voor een beeldschone quilt. Supergroot kwijlgehalte LOL Wat zal jij genieten!

Groetjes,
Inge
http://ingesquiltverhalen.web-log.nl/

Anoniem zei

Zomaar toevallig op je blog terechtgekomen. Ik zie je dat je in Eindhoven woont? Leuk. Ikzelf woon in Budel-Dorplein, vlakbij dus. En ik quilt ook met de hand!! Nou ja, ik ben nog maar een beginner, maar toch! Als je zin hebt, kom maar eens kijken op mijn blog. Groetjes!

Anoniem zei

Oh ja, ik ga je volgen!

Heleni zei

Bij toeval kwam ik op je blog. Heel gezellig blog heb je en de quilts zijn om te smullen. Vooral deze met rood er in. Zo mooi en fris terwijl het prachtige 'oude' stofjes zijn.

groet Heleni