vrijdag 18 maart 2011

Klosjesvirus en tafelkleedje....

Ja ja ook ik ben gegrepen door het klosjesvirus, ik was al lang bezig met lapjes hier voor te verzamelen en heb nu de eerste start gemaakt, echt heel leuk om te doen. Van deze blokjes wordt dan ook een grote quilt gemaakt.

 En er wordt nu ook gewerkt aan een tafelkleedje van allemaal kleine driehoekjes, ach jee en die hersenen werken toch de hele dag door over stofjes, plannetjes en patroontjes....
En nu wil ik eigenlijk ook nog zo'n vingerhoedjesquilt gaan maken en nog... en nog..., hebben jullie dat nu ook zo:-)

7 opmerkingen:

ria vogelzang zei

En of we dat ook zo hebben...... En daarbij ook nog eens last van jezelf al die mooiigheden niet toe willen staan, omdat je jezelf wel beter kent en er dan *niets* meer af komt........ ^_^ .....
Maar mooi is het wel!!!!
En die klosjes is toch zo iets leuks, hè?! Ik ben er ook mee bezig...... (en met de mandjes, en met de hexagonnetjes en de hexagon-sterretjes en de dear-jane en de sbs- en de lieveoudedamequilt *bijnaklaartrouwens-hihi* en danique's quilt en de quiltvoormijnbroer en de homesweethome en *ikvergeetvastnogwelietsmaardatmaaktnietuit.....* ;)))
Je ziet: heeeeeeeeeeeeeel herkenbaar; maar we hebben er wel ontzettend veel plezier in, toch?!!!
Geniet ze, meid, en een heel quiltig weekend! :)

katrien zei

Leuke start van je klosjes.

Cybele's patch zei

Mooie eerste klosjes. Het is leuk om veel afwisseling te hebben. Dan verveel je je nooit.

Miranda zei

Vreselijk al die virussen!!! Ik heb er al zoveel en dan al die onderdrukte.....wahahaha

Guusje, zei

O wat herkenbaar allemaal wat een heerlijke virussen heb je te pakken. Ik wilde niet aan de vingerhoedjes beginnen maar toen ik in een laatje keek en al de lapjes zag liggen die er erg geschikt voor zijn dacht ik meteen o jee ik denk dat ik toch even... Het ziet er allemaal erg mooi uit.

Hennie zei

Ja dat heb ik ook, klinkt me erg bekend in de oren, ik wil ook altijd van alles maken. Leuk dat je ook gaat klossen ! ! !
De eerste zien er mooi uit.

Fijn weekend Hennie.

Terray zei

Ja ik wil ook vanalles maken wat ik tegen kom....maar om eerlijk te zijn ik heb "werkelijk" waar nog geen hele affe quilt gemaakt. Eigenlijk bén ik dus nog niet eens een quiltster hahaha.
Ohhhh die klosjes zijn zo leuk om te doen hoor!! Daar ben ik dus ook al mee bezig, een lekker projectje voor tussendoor
De vingerhoedjes laat ik nog even voorbij gaan, maar zeg nooit nooit ;-)

Groetjes
tertia