vrijdag 8 april 2011

Wat heb ik deze week gedaan....?

Ik heb eindelijk de mandjesquilt gedubbeld, en dat is gelukkig helemaal goed gegaan en nu kan ik er eindelijk aan beginnen, ik kan haast niet wachten tot hij af is. Ik doe het op de Sharon Schamber manier en ik moet zeggen dat het werkt als een tierelier geen pijnlijke knieen of rug meer gewoon hop met de plankjes en lekker aan de tafel, ik heb deze manier gevonden via Quilting Jeannet en ben er erg blij mee.

 Ook heb ik weer 2 mandjes bij elkaar, het middenstuk kan nu in elkaar gezet worden, op nu naar het volgende mandje. Dat wordt een fijn weekend lekker in de tuin zitten met mijn werkje en de heerlijke luchtjes opsnuiven van de bloemen en lekker relaxen, zalig toch.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn en zonnig weekend toe...


7 opmerkingen:

Miranda zei

wat ga je weer lekker. Een geweldige mandjesquilt trouwens

Guusje, zei

Wat heb je mooie mandjes gemaakt de stoffen vind ik ook erg mooi en wat is je mandjesquilt mooi, straks veel plezier met quilten.

Terray zei

Je manden zien er mooi uit, het grote quiltwerk gaat nu dus echt van start ;-)
De Sharon Shamber manier zegt mij eigenlijk niks....maar als het makkelijker gaat waarom zou je dat dan niet doen he hahaha.
Ik wens je een heel fijn weekend
Lieve Groetjes
Tertia

katrien zei

Veel plezier met quilten.

Rina zei

Wat een mooie stoffen gebruik je voor de engelse mandjes. Zo heel anders dan de antieke stofjes die ik heb gekozen. Leuk

Else zei

En heb je ook nog geslapen? Wat heb jij hard doorgeprikt, ik vindt het schitternd!! fijne zonnige zondag, Else

Annemarie zei

Dat lijkt me ook wel wat, geen zere knieen meer door het uren op de grond zitten. Misschien ga ik de Sharon Schamber manier ook proberen. Wat fijn dat je nu kan beginnen met doorquilten van de mandjesquilt. Veel quiltplezier! Prachtige nieuwe mandjes heb je weer gemaakt! Groetjes, Annemarie