vrijdag 27 mei 2011

Klosjes en dansende vrouwtjes.....

Ik heb veel problemen met blogger maar zoals ik overal al lees ben ik niet de enigste. Hopelijk komt er snel verbetering.
Ik heb ondertussen al mijn klosjes aan elkaar genaaid en nu wil ik nog een mooie rand er om heen maken en dan is hij klaar. Het zijn bijna allemaal rozenstofjes omdat ik die zo mooi vind:-)

Ook ben ik al aan de Dancing Dollies begonnen, hieronder zie je al verschillende jurkjes die ik heb gemaakt.

En hieronder zijn er al enkele dametjes aan het dansen en gezellig dat dat is met hun mooie jurkjes aan, ze zijn heel erg schattig. Ondertussen is de eerste rand klaar en ben ik ook aan zandlopertjes begonnen, ik maak deze quilt een beetje op mijn eigen manier maar daarover volgende keer meer. Vanmiddag ga ik weer lekker prutsen want buiten is het koud en nat, heerlijk weer toch om het binnen gezellig te maken.:-)

Fijn weekend allemaal.7 opmerkingen:

Hennie zei

Je kloslap is erg mooi, succes met de rand ! ! !
Wat staan je dollies er mooi bij te dansen, prachtige jurkjes hebben ze aan.
Fijn weekend Hennie.

Annemarie zei

Wat is de klosjesquilt mooi geworden!! Leuk dat al de stofjes rozenstofjes zijn. Dat ziet er gezellig uit bij de Dancing Dollies! Groetjes, Annemarie

Nelleke zei

Hallo Anneke wat laat je weer prachtige quilts in wording zien en ook ik ben weg van de rozenstofjes pak er ook steeds weer naar.Je dollies hebben in ieder geval al mooie jurkjes aan.Op hoop van zegen dat mn berichtje geplaatst word.Groetjes en een fijn weekend Nelleke

Guusje, zei

Wouw wat ga je snel en wat is het allemaal weer erg mooi wat je maakt. Je klosjes zijn prachtig en wat een schattige dansende dolly's. Erg leuk om ze te zien groeien.

Mascha zei

Wat wordt je klosjesquilt al mooi.
Groetjes Mascha

kaydie zei

Wat een mooie meiden maak je! De klosje quilt vind ik heel mooi.

Inge zei

Gaaf, je klosjeslap. Ik zet af en toe ook een klosje aan mijn lap, maar eigenlijk staat hij op een laag pitje. Komt wel weer een keer. Oh en die dansende dametjes zijn leuk!

Groetjes,
Inge

http://ingesquiltverhalen.web-log.nl