vrijdag 10 februari 2012

Nieuwe projecten....

Ja ondertussen ben ik weer aan iets nieuws begonnen, onder andere aan de Mid 19th century quilt uit de quiltmania. Ik vind die een plaatje alleen jammer dat hij er niet helemaal instaat dus moet ik nu wachten op de volgende quiltmania. Maar ondertussen heb ik het middenstuk af alleen is hij nog niet gestreken:-)
Ja en omdat er nu gewacht moet worden op de volgende quiltmania, ben ik aan nog een quilt uit de laatste quiltmania begonnen, namelijk de Union station ook al zo'n mooie vind ik. De eerste sterren zijn al klaar er moeten er 61 gemaakt worden en dan kan ik ook niet meer verder want ik kwam wat stof te kort en dat is nu besteld bij Fabricshack. 
Tja en toen kwam vandaag deel 2 binnen van Simply vintage die had ik besteld gisteren bij Atelier Bep en whoow wat staan daar weer super leuke dingen echt de moeite van het aanschafen waard ook al is het in het frans. Je komt er vast wel uit. Ik wil er zelf bijna alles uit gaan maken als ik maar tijd heb:-)
Ik wens iedereen vast een heel fijn koud schaats weekend toe helaas is het volgende week weer afgelopen.Ooooohhh wat jammer.


11 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Nou, precies!! De laatste quiltmania is echt een pracht! Wat zou ik ook graag aan de Mid 19th Century willen beginnen......
Veel plezier!!

quilting Jeannet zei

Ohhh, Annke, wat ongelofelijk herkenbaar!! Ik heb de midnight al af, en ben nu aan de Mrs. Vigorie begonnen uit de vorige quiltmania, en morgen krijg ik het blad in de bus, die huisjesrol........als dat maar goed komt met het eten in het weekend....hahaha ( ga meteen eens kijken naar die waar jij mee bezig bent, of beter niet...)

Wieke van Keulen zei

Ongestreken zijn de blokken al prachtig. Laat staan dat ze zo gestreken en gequilt zijn. Prachtig.

Anja.M zei

Prachtig blok heb je al af, ben benieuwd naar de rest.
En de sterren zijn ook mooi.
Quilt groetjes Anja.

Klaske zei

Wat een prachtig midenstuk!!
Best wel vervelend hé als je op het volgende moet wachten..
Fijn weekend

Berbel zei

Mooie blokjes heb je gemaakt,
geniet nog van ´t koude weer!
groetjes Berbel

Guusje, zei

Wat een mooie nieuwe projecten heb je onderhanden. Ben zelf ook bezig met het middenstuk van de mid19th heel toevallig. Hij wordt mooi, ja jammer dat je nog even moet wachten, ik heb het hele patroon dus kan zo door. Mooie sterren zijn dit ook geworden de quilt die je hiervan gaat maken is ook een beautie.

Karen zei

I like star blocks. A quilt with many of them is even better.

Margreet zei

Hoi Anneke, eerst even zeggen dag ik je Summer Starsquilt supermooi vind! En nu ben je weer met enorm mooie quilts bezig, je weet het hè, ik hou ontzettend van sterren. Fijn weekend! Groetjes, Margreet

Debby zei

Mooi! Ik ben ook gauw enthousiast te maken :-).

Groetjes Debby

Rina zei

Ook ik heb de Simple Vintage aangeschaft. Mooie projecten maar zeker ook een heerlijk kijk blad.