maandag 13 februari 2012

Nog meer Saartje blokken...

Hier zijn weer 2 nieuwe blokken klaar voor de Saartje quilt. Zaterdag is ook maand 5 weer aangekomen van Petra Prins dus ik kan weer vooruit. De prachtigste stofjes zitten er in.
Je wordt er iedere keer helemaal blij van als je de envelop mag openmaken en de stofjes kan bekijken. Wat zijn er toch hele mooie stofjes, ik wil toch ook een in het echt die winkel in Zutphen gaan bekijken, al denk ik wel dat er een dikke portemonnee mee moet:-)) Maar dat zullen veel mensen hebben daar.


Nou het koude vries weer is helaas over, al zijn er mensen die zeggen dat het toch nog weer zou kunnen gaan vriezen, nou we zullen het zien. Ik vind het in ieder geval jammer dat het over is want van dit regenweer wordt je ook niet bepaalt vrolijk.
Dus maar lekker op de bank zitten met een grote kop thee, kaarsje aan en een leuk dvdtje dan red ik het vanmiddag wel:-)

6 opmerkingen:

Terray zei

Spannend is dat om envelopjes met zachte inhoud te krijgen he!!
Maar je hebt weer mooie blokjes gemaakt!

Ik ben één keer in Zutphen geweest. Nou ik kan je vertellen dat je ogen te kort komt. Allemaal mooie stofjes en dingetjes. Dus ja.....die goed gevulde portemonnee is écht wel nodig ;-)

Groetjes
Tertia

Nelleke zei

Hallo Anneke mooie blokjes laat je zien en ook ik ben nog nooit in Zutphen geweest ik denk dat ik niet weet wat ik het eerste zou willen hebben.{erg he]Maar eens zal het er wel van komen.Groetjes Nelleke

Guusje, zei

Wat zijn ze mooi geworden, je hebt ze ook mooi geverfd, ben zelf net bezig met het verven met thee alleen wordt het bij mij nog niet zo als ik wil dus straks nog een bakkie zetten. Het is een erg leuke quilt om aan te werken en ik kan je zeker aanraden om er een keertje heen te gaan, ik ben ook elke keer lang onderweg om er te komen maar ik heb het er voor over.

Yvonne aka sommeke zei

Wat een mooie blokken!
(ik was al eens in Zutphen, leuke winkel!)

Cybele's patch zei

Mooie blokjes. Ik ben helemaal weg van je rozen kransje. Ziet er zo mooi uit.

Else zei

Heerlijk van die gevulde vlopjes op je mat! Mooie blokken heb je weer gemaakt, veel prikplezier knuffel Else