donderdag 29 maart 2012

Alweer Sarah Morrell....

Afgelopen tijd was ik bezig nog steeds met de Sarah Morrell blokken, nu ben ik helemaal bij tot dat volgende maand de volgende blokken weer in de bus vallen. Het wordt een beetje saai misschien maar hier zijn de laatste 8 blokken.

Maar gelukkig is de nieuwe quiltmania ook weer binnen en kan ik aan deel 2 van de Midth 19 century quilt te beginnen. Daar ga ik vanmiddag lekker voor zitten de stofjes liggen al klaar dus ik vermaak me wel:-)


9 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Prachtig al die mooie blokken,..

katrien zei

Mooie blokken hoor.

quiltingmieke zei

piep

meid ik vind het niet saai hoor,
maak hem namelijk zelf

genieten voor mij dus

knuf mieke

Else zei

Saai! Nee hoor ik vindt het geweldig leuk dat jij zo lekker aan de prik bent en ons mee laat genieten van deze mooie quilt in wording. Knuffel Else

quilting Jeannet zei

Mooi toch wel die Moreel he, steeds als ik hem zie denk ik, mmmmm....aan die andere heb ik ook gemaakt, de midnight, daar ben ik zelf nog helemaal weg van. Nu staat er weer zo,n mooi pakket in de winkel van Petra van Pine lodge ofzo.

Guusje, zei

O wat wordt het mooi, en saai helemaal niet, ik heb alles nog liggen moet er nog aan beginnen vind het enorm knap dat je al zover bent.

LuAnn zei

I love your blocks; they are just beautiful.

marijke's crea zei

Zo jij bent goed bezig en nog tijd over!!!
Veel plezier met de volgende blokken!
groetjes Marijke

christine zei

oh ben je al begonnen met de midth 19e ? ik wil hem ook graag gaan maken maar ik wacht tot ik alle delen heb en ben bezig stoffen aan het verzamelen. maar zelfs dat lukt me niet echt goed verrander steeds van kleur hihi .

veel succes christine