donderdag 12 april 2012

Deel 2.....
Zo deel 2 is nu ook af, nu kan ik wachten op deel 3 dat wordt dan de grootste rand. Het is nu al een flinke lap maar als hij klaar is dan wordt hij meer dan 2 meter in het vierkant. Het is een hele leuke quilt om te maken en niet moeilijk. ( dat is ook soms erg belangrijk):-)
Ook had ik bij Fabric shack weer wat reproductiestofjes gekocht want ik ben al een beetje stofjes aan het sparen om misschien The Burn quilt te gaan maken, die lijkt me ook zo super.De stofjes werden gisteren gebracht door onze pakjesman en toen kon ik lekker genieten, alles uit pakken en uitvoerig bekijken. Zalig toch. Ik moet nog wel het patroon kopen hoor van The Burn quilt maar dat komt vast goed.:-) Maar dan zou ik ook meteen kunnen starten met deze stapel.

Ja en mijn Ladie heeft me ook al geholpen met quilten ze heeft een stuk van een blok van de Saartje quilt geshowd speciaal voor jullie, en nee het zit niet te straks hoor het is geen dierenmishandeling ( ik denk ik zet het er maar even bij) Zij is echt mijn meisje en ik zou haar niet kunnen missen ze was een zeer onverwacht maar zeer gewild geschenk van haar moeder van wie ik niet wist dat ze zwanger was. Een klein wondertje dus.

En nu ga ik starten met een nieuwe quilt en ik heb een quilt gedubbeld en kan daar steekjes in gaan maken, ik zal binnenkort hier meer over laten zien.

9 opmerkingen:

Sabine.v zei

wat een mooie kleurig quilt gaat dat worden zeg! En de foto van het leeuwtje is leuk!

Heleni zei

Prachtig quilt Anneke. Mooi kleurtjes gebruik je.
En de poes lijkt 't leuk te vinden, ze heeft de oogjes dicht.

groet Heleni

quilting Jeannet zei

Hij wordt hartstikke mooi Anneke! en ja, die burnt quilt....misschien moeten we daar nog eens prive over mailen, ik heb er ook wel zin an.....

Hennie zei

Je quilt wordt erg mooi op naar de derde ronde.
Leuk een nieuw project, de stofjes heb je al binnen, een goed begin.

Groetjes Hennie.

Guusje, zei

Wat is je mid19 mooi aan het worden, prachtig en wat heb je mooie stoffen gekocht, de burnt quilt staat ook nog op mijn verlanglijstje voor ooit. Wat een schattige foto van Ladie. Ik kan me zo voorstellen dat je er gek mee bent, ik heb dat ook met de mijne. Ben erg benieuwd naar je nieuwe quilt.

Nelleke zei

Hallo Anneke wat heb jij veel gedaan en het een nog mooier dan het ander ik was al even niet meer op je blog geweest en ga nu eens lekker op mn gemak bijkijken en lezen.Wat een mooie foto van je kat hoe krijg je het verzonnen het is echt net een leeuwtje.Ook bij mij staat de Burnquilt op mn verlanglijstje maar eerst probeer ik de POP af te maken.Ook mooie stofjes heb je gekocht.Groetjes en nog een fine week Nelleke

Karen zei

Part 2 is a good addition to the quilt. I like the block design.

Else zei

Zo jij hebt lekker doorgeprikt, hij wordt SCHITTEREND! Fijn weekend knuffel Else

Kathie zei

the picture of the kitty is hysterical!!!
love the quilt, wow!
Kathie