maandag 30 april 2012

Blauwe sterrenquilt....

Zo de blauwe sterrenquilt is klaar, eerst heb ik alle blokjes aan elkaar genaaid. Ik ben er wel een fan van, van sterren maken, heb dan ook veel sterrenquilts. In ieder geval sterrenquilttops, ik moet nodig aan het quilten gaan en heb er nu dan ook een klaar liggen.
En toen alle blokken aan elkaar zaten heb ik er nog een blauwe rand om gemaakt die het echt afmaakt vind ik.

Zelf ben ik erg tevreden met het eindresultaat ook met de kleuren, het is weer heel wat anders dan de reproductiestofjes maar eigenlijk ook heel erg fris. Misschien wordt het weer eens tijd voor wat andere stofjes, een mooie quilt met rozenstofjes, die heb ik dank zij quiltendewilma ook nog een boel in mijn kast liggen, jammer dat zij is gestopt met de maandelijkse stofjesclub.
Ik ben ondertussen wel begonnen aan de yourney of a quilter quilt, het eerste blok is al af en aan het 2e blok ga ik vanmiddag lekker werken buiten in het zonnetje wat een heerlijke dag zo met het zonnetje en een stralende strake blauwe hemel. Dus wens ik iedereen een hele fijne konninginnedag toe en geniet van het hele fijne weer.


6 opmerkingen:

Inge zei

gave sterrenquilt. Jouw productiviteit is super groot, knap hoor.

Groetjes,
Inge

Heleni zei

Heel erg mooi dit frisse blauwe quilt.

Guusje, zei

Mooie sterrentop is dit geworden en wat heb je dit snel gedaan je nieuwe quilt krijgt ook al van die mooie kleuren. Veel plezier met deze.

Quiltendewilma zei

Erg mooie top!!!

Ja het was altijd wel erg leuk die stoffenclubjes,.. wel veel werk maar leuk,..

Anoniem zei

Gaaaaaf, die sterrenquilt!!

Anoniem zei

ooooh mooi die blauwe sterren!