vrijdag 18 januari 2013

Kado van de kerst....

Zo en het is nog steeds koud en af en toe sneeuwt het hier een beetje. De vogels hebben honger dus hangen er overal mezenbolen in de tuin en staat er strooivoer voor ze. En mijn 2 dames ( poezen) genieten er van, het is voor hun net een spannende film op tv dus kijken ze samen graag naar buiten. Ik zag bij Supergoof leuke foto's van haar katten, dus plaats ik hier een foto van onze Angel die het liefst zo ligt:-)

En ik wil jullie graag mee laten kijken naar de mooie stofjes die ik voor Kerst heb gehad, Hele mooie stofjes van Judie Rothermel.

En van Nancy Gere, zo'n prachtige mooie kleuren en motieven daar kan je zo van genieten, ik heb ze nog steeds  naast mijn laptop liggen zo dat er de hele tijd naar gekeken kan worden.

Soms denk ik dat het allerleukste van het quilten gewoon het kopen is van die super mooie stofjes en dat is iets wat ik super graag doe:-))
Fijn (schaats) weekend allemaal.


4 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een mooi foto van jullie Angel. Ze ligt er heerlijk ontspannen bij. En wat heb je prachtige stoffen ben benieuwd wat voor moois je ervan gaat maken.

Ageeth Dorsman zei

Ooohhhh, wat een verrukkelijke stofjes
heb je daar naast je laptop liggen!
Gewoon nog even heel erg van genieten
voordat de schaar erin gaat om er iets
prachtigs van te maken!
En wat een lieve foto van jullie poes
Angel, helemaal in de relax-stand.
Groetjes van Ageeth

Sjoukje zei

Van de stofjes kan ik ook echt genieten, dat ik ook telkens weer even wil kijken hoe mooi ze ook alweer waren! Ik doe hetzelfde als jij, ergens neerleggen waar ik er vaak naar kan kijken.
Judie Rothermel vind ik ook een fantastisch ontwerpster.

Groetjes,
Sjoukje

Hennie zei

Prachtige stofjes, altijd leuk om te kopen of krijgen.
Fijn weekend Hennie.